filipmakedonski
Македонец
И сега шо бидна со темите за англиски ???
Ќе каже некој ако знае или ќе се зафркаваме до утре до 10 ?????
Темата за discursive essay e :
Што е тоа петинг и дали боли ?
Директно инфо од кабинетот на министерот Тодоров
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сега шо бидна со темите за англиски ???
Другар никој не знај.И да знај некој нема да кажи. Утре ќе импровизираме изгледаИ сега шо бидна со темите за англиски ???
го обожавам xDЕве ви ги задачите http://0.mk/matjun11![]()
Ем ако де, чим знајш да напишиш дома ти, ќе знајш да напишиш и нашкола.да бе .. и после ќе се падне нешто сосема трето, од лево полево !![]()
Значи гледам дека и ова се раширило како претхидните теми со писмо за болно дете и уатнот. Тие кои веќе почнале да се подготвуваат на оваа тема нема потреба да одите утре, јас ќе ви кажам уште сега дека ќе паднете.
Леле, леле, какви моќни зборој, ме запрепасти, чунки Кирила го читам кај шо го убедвит папата да го признајт старословенскиот јазик. Имаш талент дете, не се заебавај, ораторство не е мала работа.pa ajde be druze kazi ja tocnata tema i za pismo i za esjot ubavo napisi sve...ne vaka da se jademe ako sakas i ako si makedonec u dusata..siptarine si gi znaat si gi kazuvaat nie kjutime nekjeme da si pomogneme ..zatoa pisi ubavo sve i kraj pozz do tebe i fala odnapred
--- надополнето: Jun 15, 2011 10:11 PM ---
ajde kazi ja temata bratuuuuuuu i za esej i za pismo
братууууууууууууууууу не се зафркавајЛеле, леле, какви моќни зборој, ме запрепасти, чунки Кирила го читам кај шо го убедвит папата да го признајт старословенскиот јазик. Имаш талент дете, не се заебавај, ораторство не е мала работа.
За тие кои и после ова мислење не сватиа и за тие кој уште ми пишуваат пораки : Не, нема да треба да напишете News Article за тоа што CrisB. (aka Cris Brown) ја истепа Robyn F. (aka Robyn Rihanna Fenty) и нема да има потреба да напишете трач околу тоа, чија страна ја заземате и дали таа го заслужила тоа. Ама гледам колку сте подготвени за утре.Значи гледам дека и ова се раширило како претхидните теми со писмо за болно дете и уатнот. Тие кои веќе почнале да се подготвуваат на оваа тема нема потреба да одите утре, јас ќе ви кажам уште сега дека ќе паднете.
Чунки качунки, се гледа колку сме сложни ко народ и гледаме да фаќаме сеир на маката на другиот. Ама ако, ќе се сврти тркалотоЛеле, леле, какви моќни зборој, ме запрепасти, чунки Кирила го читам кај шо го убедвит папата да го признајт старословенскиот јазик. Имаш талент дете, не се заебавај, ораторство не е мала работа.
За тие кои и после ова мислење не сватиа и за тие кој уште ми пишуваат пораки : Не, нема да треба да напишете News Article за тоа што CrisB. (aka Cris Brown) ја истепа Robyn F. (aka Robyn Rihanna Fenty) и нема да има потреба да напишете трач околу тоа, чија страна ја заземате и дали таа го заслужила тоа. Ама гледам колку сте подготвени за утре.
На друга тема кога го дадов насловот не знаев дека ќе се прошири насекаде туку мислев дека помагам не неколку Кајганџии ни јас не се подготвував на таа тема туку почнав да тропам глупости таму на лице место. Второ англиски ми оди супер не не го побарав насловот за есејот и не ме интересира. И трето поздравете ја plawa на фемина дека не е точно дека сум испаничил и сум се вадел откако го објавив насловот, дури прашав денес кој ме послуша и се спреми![]()
Англиски полагаш или нешо друго на пр Математика? или воопшто не си матурант? ако си матурант, и ако полагаш математика, и ако го имаш тестот сподели ја само задачата за веројатност со мене, друго не ми треба =) и ако немаш немора да ме заеба*аш кажи само имам или немам =)За тие кои и после ова мислење не сватиа и за тие кој уште ми пишуваат пораки : Не, нема да треба да напишете News Article за тоа што CrisB. (aka Cris Brown) ја истепа Robyn F. (aka Robyn Rihanna Fenty) и нема да има потреба да напишете трач околу тоа, чија страна ја заземате и дали таа го заслужила тоа. Ама гледам колку сте подготвени за утре.
На друга тема кога го дадов насловот не знаев дека ќе се прошири насекаде туку мислев дека помагам не неколку Кајганџии ни јас не се подготвував на таа тема туку почнав да тропам глупости таму на лице место. Второ англиски ми оди супер не не го побарав насловот за есејот и не ме интересира. И трето поздравете ја plawa на фемина дека не е точно дека сум испаничил и сум се вадел откако го објавив насловот, дури прашав денес кој ме послуша и се спреми![]()
Англиски полагам.Англиски полагаш или нешо друго на пр Математика? или воопшто не си матурант? ако си матурант, и ако полагаш математика, и ако го имаш тестот сподели ја само задачата за веројатност со мене, друго не ми треба =) и ако немаш немора да ме заеба*аш кажи само имам или немам =)