- Член од
- 15 јуни 2011
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 2
пиши ги темите :\Имам и ја две теми за утре. Кој сака пооширно и со образложение (факти) нека пиши пп. Поздрав
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пиши ги темите :\Имам и ја две теми за утре. Кој сака пооширно и со образложение (факти) нека пиши пп. Поздрав
пиши ѓи темите :\
НеСигурна си дека си од Македонија?
имаш нешто во сандачетопиши ги темите :\
xaxaxaxaxaxa
Da se 5 OK e ama 25 se :/Се работи за еб*ани 100 или 180 збора луѓе, спомни го насловот, кажи твое мислење околу тоа...не можете ли да напишете пет проклети реченици?
Се работи за еб*ани 100 или 180 збора луѓе, спомни го насловот, кажи твое мислење околу тоа...не можете ли да напишете пет проклети реченици?
Не можемеСе работи за еб*ани 100 или 180 збора луѓе, спомни го насловот, кажи твое мислење околу тоа...не можете ли да напишете пет проклети реченици?
Ете некој можеби не може. А на пример ти ако пристапиш со изрази какви што сега употребуваш, бадијала ќе ти бидат и 300 збора да напишеш.
Ништо лично само не можеш ти на никој да му судиш дали знае или не.
Ете некој можеби не може. А на пример ти ако пристапиш со изрази какви што сега употребуваш, бадијала ќе ти бидат и 300 збора да напишеш.
Ништо лично само не можеш ти на никој да му судиш дали знае или не.