Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
Ооо колку даа :vozbud: Долга косааа кај машко :drk:

па ја иначе иам дуга коса.....од 5-6 почнав така да носам.....али не многу ....(нз сеа да објаснам колку долга):kesa:...........и така боље ми стои......бар ја така мислам:toe::toe:

Мене искрено попривлечни ми се машки со кратка коса. Посимпатични, посекси некако. Ама има машки на кои одлично им стои долга коса. Ок е, ама како се останато, треба и да одржува квалитетна.:smir:

Сакам машко со кратка коса, никогаш не ме привлекувале со долга коса момци.
Кратка црна мх мх мх:pipi:

Неможам да поднесам долга коса кај машко грда ми е глетката некако

јас порано имав долга коса и дека бев таков слаб сите ме мислеа дека сум женско:vozbud: и се ишишав, па сега пак не се шишам...летоска бричот или ако идам негде на одмор може да се средам малце ама сега не се шишам....

...е секси, ама единствено под услов да има мажествен изглед и долгата коса да е во комбинација со брада.

Во обратен случај (бејби фејс мазни мажи) обично ги прави да изгледаат исфеминизирано.

Ова да.
2006-men-long.jpg

Ова не.
LongHairKristianDowlingC.jpg

Не им стои на секакви мажи.

леле да !:pipi: дефинитивно сум за нормално долга коса,типците се послатки на некој начин (ако им стои, нормално) али воопшто не ги сакам оние со подолги од на женските..Ко некои металци и сл. Не дека сум против нив или нешто, ама едноставно неможам да поднесам таков фриз =)
мн се 80s -90s :wink:
Шо ни фали бе х) Ја иам до под рамена, а сакам до лакти негде да ја пуштам :)
А да не имаш ти прикриени хомосексуални чуства, па уствари си барас девојка :vozbud:
А шо сеа, сите мој женски лезбејки биле??? Или машки шо сакаат женски со кратки коси педери се?

Иначе ваква коса ќе иам ја зашо така ми е виткана па ќе биде х)

1405546828_759c0fc903.jpg

Или

ZP_Theart.jpg

:pipi:
A oва е више предугачко :pos2:

dragonheart-herman-zp.jpg

Ете и од мене слика х) Ја сум тој со долгата коса де х)
picture.php

album.php

...е секси, ама единствено под услов да има мажествен изглед и долгата коса да е во комбинација со брада.

Во обратен случај (бејби фејс мазни мажи) обично ги прави да изгледаат исфеминизирано.

Ова да.
2006-men-long.jpg

Ова не.
LongHairKristianDowlingC.jpg

Не им стои на секакви мажи.

вториов е :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: па добро сеа, има различни видови на долга коса, не мора да значи дека ко вториов би изглеало тоа :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

сериозно размислував да пуштам долга коса и да ја офарбам бела(како бекам)многу ми се свига каква коса имаше) :vozbud:

долга коса, ама како момциве на сликиве:wub:
men_hairstyles_01.jpg

ashton-kutcher-769.jpg

keithurbanall.jpg

Toа второто не е долга коса пред се! Значи се мисли на долга-долга! А не тоа! х) И твое си е дали ти се свиѓа или не! Ја ќе си ја носам долга и ќе ја пуштам ко тој горниот од тоа мене шо си ме цитирал... до сеа сум стигнал ко на втората цитирана слика х) Ко шо можете да видите х)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom