Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
ioosk9.jpg
Brad%20Pitt-SGS-008445.jpg

Баш ми се супер со долга коса
А овие ми се посебно cool
jeronredhead-404x500.jpg
f_tegotvqt3m_3890d3c.jpg

Момчето на првата слика-Давид Бизбал имаше прекрасна коса.Не знам зашо ја скрати.
Леле последната слика-Борис Солтаријски, што учествуваше во музичко шоу во Бугарија, златна коса си ишиша :tapp:
Таква виткана долга коса, а добро сочувана кај машко немав видено.

А манекенов ми е симпатија :vozbud::vozbud::vozbud:

Прво кај машко што гледам, е косата и мора да е долга!
не мора којзнае колку ко женско, али до под уши обавезно и да фаќа добра шишка=)

Ептен се палам и на машки со ептен дооооолги коси, какви што имаат металците:)

Ne sakam maski so dolga kosa.Duri i da ima nekoi na koi dobro im stoi:icon_lol:,ne se moj tip.
Masko-kratka kosa,nema otstapki kaj mene.:)

Mашко со кратка коса е најубаво.Не до рамена,под рамена итн...машки со виткани коси до рамена,со шишки не ми се убави.Машките со кратка коса се прекрасни:smir:

мразам кога имаат коса до половина,, пократко од тоа може :)

Pa na nekoi maski poveke im stoi dolga kosa, ali na povekto kratka kosa po im odgovara.

Да, зависи дали му стои. Али најмногу сакам кога косата им е со средна должина, или пак малку повеќе од кратка. Предолги коси не е убаво, тешко за одржување и со нив можат да се носат само посебен тип на машки.

Абе нека е убав, па сега дали му е тешко да ја одржува или не тоа е негов проблем:)

Машко со долга коса е дрогаш.
Кај нас в село имавме еден таков и тој слушаше забавна музика и пиеше дроги. Еден ден му појдовме ние горномалци и го прегрбаивме од ќотек. Од тогаш му дојде умо.

Исто како што не стои убаво кратка коса на сите женски, така и со долгата коса кај машките.

Пример за тип на кој му прилега долга коса:

PN005937.jpg

поубаво му стои вака, отколку сегашната испеглана и офарбана:toe:

и

file_stanley.jpg

:drk: :drk: :drk: :drk: :drk:

Пример за тип на кој НЕ му прилега долга коса

45361_235.jpg

машки?!

C55774.jpg

и

david-beckham-hairstyle-long-10-745460.jpg

толку педерски изгледа... :/

Носев долга коса до пред некој ден....и мајка ми ме напна да се шишам пошо имав гадна навика
image.php

Вратот го искришив

И сега сум со кратка и ми е чудно :D

Повеќе сакам долга

Абе па и вие сте претерале, не им стои толку долга коса :S:S:S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom