Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
леле да !:pipi: дефинитивно сум за нормално долга коса,типците се послатки на некој начин (ако им стои, нормално) али воопшто не ги сакам оние со подолги од на женските..Ко некои металци и сл. Не дека сум против нив или нешто, ама едноставно неможам да поднесам таков фриз =)
мн се 80s -90s :wink:

Само машко со долга коса може да ме освои. :pipi:Аххх....:pipi:
Преубаво изгледа.

Дечко ми има долга коса аа јас сум луда по машки со долга коса така да јас сум за :wink:

Дефинитивно најубави се некако :)
Не дека овие другиве не ги бива,ама ипак навивам за овие :vozbud:

Ја искрено сакам долга коса, ама не е лоша и оваа што ја имам :):)

jas ne sum za maski so dolga kosa spored mene najubavo na sekoe masko mu stoi koga e so kratka kosa na kec ili onaka nesto po normalno, kosicka mozda i da ,ama so kosa do ramena nekako ne mi ide. ako maskoto ima dolga kosa toagas devojkata treba da e so kratka:pos2::pos2:

Ваква коса најмногу обожавам, ама нема да ми стои на мене ако пуштам, па некој ден ке пробам посеизгледа. :)

sisti_korn_8.jpg

Аххх многу е секси ова машки со долга коса.
Јас обожавам.Долга коса ми е слабост,одма се топам:kesa:

А да не имаш ти прикриени хомосексуални чуства, па уствари си барас девојка :vozbud:
А порано кој немало фризери и такви глупости,кој биле мажите сите со долги коси,значи сите жени имале лезбејски жички?
Значи кои глупости знаете да ги избаците :tapp:

Он:ја не сакам машки со долга коса,јас обожавам машки со долга коса:pipi:Онака ми се посебни,бунтовни,специфични,различни од другите.Абе најубави се бе.

Па баш би сакал да пуштам долга коса, ама мислам дека нема да ми стои:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom