Manchester United v Liverpool; 11-02-2012; Kick off: 12:45; Day 25 Old Trafford

Како ќе заврши натпреварот

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Кое гомно од човек е овој дабаров, расистов и уште милион погрдни зборови... па и кога ја шутна топката накај клупата на крај на прво полувреме :facepalm:
Уште долго време ќе му гледаат во тилот на Јунајтед.
ЕВРА ЗВЕР!
Не само тогаш, и кога покрај аут линијата беше Евра, овај можеше да ја сопре топката, од два метра намерно ја шутна директ во Евра, демек аут ќе изнудува... Копиле гнасно лузерско... Бори се сега со Норич за Интертото Куп (ако постои уште тоа) :D...
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 13:15 ---
Ти си само еден изгубен копук во просторот и времето. Ништо друго

За ова ѓупчево а и за оној вампирот стар шо јади гомна после утакмица само авион......само авион ништо друго за нив. Или една туба бензин да им ебам неписмените
Ајде, ајде... Почнаа клетвите, единствена шанса да бидете место погоре на табелата :icon_lol:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Честита победа од мене потполно заслужено победивте незнам дали вие бевте толку јаки или ние слаби.....ке да е појке второтозначи разочаран сум од играта наша вчера не заслуживме ништо ама луге патрис евра.....Еве веке 14-15 години пратам Премиер Лига и општо фудбал и никогаш никој играч не сум мразел (секако некој некогаш ме нервирал ама да мразам не) се до вчера кога го видов Евра како го провоцира Суарез и се радува небаре зеде титула никој неможи да докажи што вистина му рече Суарез на Евра вистина е оти му викал блеки, негро или како и да рече ама тој и сам призна за тоа и рече оти тоа во Уругвај не е расна навреда и затоа така му рекол....

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.738
Поени од реакции
9.491
Евра се радувал, тоа го осудувате, океј.
Него ме интересира за тоа ситуациите при крајот на полувремето кога Суарез ја шутна топката кон публиката и ситуацијата која ја кажа Гробар погоре кога Суарез можеше слободно да си ја смири топката, туку тој ја шутираше во Евра небаре аут ќе му изнуди...(се однесува на фановите на Ливерпул)Што мислите за тоа? Или тоа оправдано е?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Евра се радувал, тоа го осудувате, океј.
Него ме интересира за тоа ситуациите при крајот на полувремето кога Суарез ја шутна топката кон публиката и ситуацијата која ја кажа Гробар погоре кога Суарез можеше слободно да си ја смири топката, туку тој ја шутираше во Евра небаре аут ќе му изнуди...(се однесува на фановите на Ливерпул)Што мислите за тоа? Или тоа оправдано е?
Џабе се трудиш да им објаснуваш, не дека неможат, не сакаат да сфатат.
Секоја чест на реалните нивни фанови кои честитаа, останатите можат само да плачат и сањаат 19ка :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Розо, не ти е срам да спомнуваш авиони и несреќи? Зборам зошто знаеш твојот клуб што историја има со слични работи. А и јас барем немам видено фан на Манчестер да дроби негде "19 titles without killing anyone". Заслужено ве победивме, ни судија ни мудија не беше замешан овој пат. Барем тебе те мислев за повозрасен и со тоа попаметен.

P.S. Еве ја и вашата легенда Алан Хансен за Суарез

"He's let Kenny down, he's let the club down and he's let himself down"

S

Stivie G

Гостин
Не ми е јасно как фергусон може да јаде сега за Суарез дека бил срам за фудбало а дека е бил ко неговио Кантона се тепал со навивачите на натпревар.
И он е едно големо лицимерно ѓубре.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ми е јасно как фергусон може да јаде сега за Суарез дека бил срам за фудбало а дека е бил ко неговио Кантона се тепал со навивачите на натпревар.
И он е едно големо лицимерно ѓубре.
Кантона беше казнет и од клубот парично и доби 8 месечна суспензија. Башка, немам видено негде Фергусон да го брани Кантона за овој потег како што беше случај со Keni и самиот Суарез што се правеше наудрен.

Може да си каже што сака.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Розо, не ти е срам да спомнуваш авиони и несреќи? Зборам зошто знаеш твојот клуб што историја има со слични работи. А и јас барем немам видено фан на Манчестер да дроби негде "19 titles without killing anyone". Заслужено ве победивме, ни судија ни мудија не беше замешан овој пат. Барем тебе те мислев за повозрасен и со тоа попаметен.

P.S. Еве ја и вашата легенда Алан Хансен за Суарез

"He's let Kenny down, he's let the club down and he's let himself down"
Само уште едно недокастрено овчарче...немоќ тоа е,полека сите ќе почнат да си ги покажуваат правите фацичиња:icon_mrgr:
Еба им тоа педерите што се ситат на туѓи несреќи...нема потреба да почнам да зборам за столбовите на стадиончето што го снема пред некое така подалечно време...нели?:гомце:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aу сеа ми текна зошто сте вака нанервирани (некои од вас) иако поштено ве победивме. Прасето евертонско ги даде головите :X3:

Фала за честитките иначе од фановите на Ливерпул кои честитаа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Евра испадна фер човек и му подаде рака на Суарез, овој не се поздрави со него и сеа на сите ви е крив што славел. А Темелков кога пееше абре македонче со навивачите ѕвер ви беше. Браво, балкански менталитет (y)

Најзабавно е и што фанови на Ливерпул во Англија почнаа веќе да го осудуваат расистот а и сега ќе биде интересно да се види како ќе биде пречекуван на гостувањата во Англија.
Евра испаднал фер што пред неколку месеци класично го тужакаше за нешто што Суарез направил а убеден е во тоа дека не погрешил и после тоа, на натпревар му пружа рака у стил, да заборавиме како ништо да не се случило....ако мисли така, што не искочи во некој медиум и да каже, било што било...во афект се поалив, требаше да остане се тоа на терен...ама не, сеа ќе испаѓа поголем човек демек. Ама еве да земеме дека си во прави, зошто не спомнуваш дека ГОЛЕМИОТ Фердинанд не му пружи рака, што требаше...цел тим на Ливерпул да не се поздрави со Евра?

А како ќе биде пречекуван во Англија...јас ќе ти кажам, не мора да се чека...со свирежи, укања, пцовки, песни од англиски ѓубриња кои 80% се класични расисти...да не ќе ти биде тоа мерило некое што стварно мисли "фудбалската јавност" за него?

И видеото што е поставено, што е поставено...блеки блеки блеки....ќе му пратам респонд на тој што го поставил, имам другар што чува лингур, црн лингур...Блеки го вика....па да објави сторија за уште еден расист од Македонија....како поминува време, се посмешни ми се медиумиве во Англија. Во Италија, сопствениците на клубовите го е*ат првенството со местенки...тука медиумите не само што го е*ат и првенството, си ја е*ат и цела репрезентација...за жалење се.

Надополнување: Големиот човек се произнесе http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/luis-suarez-i-m-sorry

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Добро бе никој не гледа од страната на евра. Големината на човекот се гледа по неговата постапка вчера. Го навреди, а евра му го сврте и другиот образ, т.е. му пружи рака која ја плукна суарез, т.е. не го ни исперцепира. Што е логично и фердинанд да не се поздрави со него. И секако прославата на крај не ме изненади, зошто секој би го направил тоа, не бива после расисти светци да се правите :icon_mrgr: А Суарез го покажа своето право лице, не она на Ливерпул.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Па Евра не е расист па цел Ливерпул да не се поздрави со него. Расистот тука е Суарез и капа долу за Фердинанд што не се поздрави со него, требаше и сите останати да го направат истово.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па Евра не е расист па цел Ливерпул да не се поздрави со него. Расистот тука е Суарез и капа долу за Фердинанд што не се поздрави со него, требаше и сите останати да го направат истово.
Така...Луис зошто не се поздравил е ѓубре...а Рио зошто не се поздравил е ѕвер...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom