Малолетни пушачи...

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување
Гуд фор ју

Почни да пушиш , најтешко ќе се откажеш од таква љубов .. не им е лесно на пушачите, еве и сликички ставија , ко божем некој незнае или ќе престане да пуши.
Па гледам дека тешко им иде да се откажат од пушењето и тоа луѓе што почнале да пушат од пред неполна година ..а сликиве се мизерија само да ти се згади а не дека ќе се откаже некој..повеќето ставаат нешто врз сликата и палат по неколку цигари една по друга :tapp: страшно
И како што кажав немам во план да почнам да пушам,одвратно е

Помладиот ми брат кога беше помал велеше „ Мамо ај доста веќе со цигарето, трошиш и здравје и пари“, а на 16 години постана пушач.....
Што се однесува на мене, од чадот ми се многу лоши, а другарка ми има алергија од цигари така да не сум во друштво на пушачи, а и нема да бидам.....

И јас правев така ко брат ти "откажи ги, откажи ги" и мама ги откажа... а јас не постанав пушач, проблеми со здравје јбг. :)

Jas ne pusam ne pijam i ne se fiksam ama za toa sportuvam i mozam bez prestan da tr4am i po polovina 4as u polasprint a ima nekolku primeri koi treniraat zaedno so mene rakomet :) koi sto ne mozat da tr4at ni 3 minuti bogami ima razlika ;S

Jas ne pusam ne pijam i ne se fiksam ama za toa sportuvam i mozam bez prestan da tr4am i po polovina 4as u polasprint a ima nekolku primeri koi treniraat zaedno so mene rakomet :) koi sto ne mozat da tr4at ni 3 minuti bogami ima razlika ;S

E богами има , ако те бркаат тебе - нема да те фатат:pos:

hahahahahahah da toa e to4no da ne ja ustvari nema da imam namera da begam od takvi ligusi hahahhah :)

Јас пушам Цигари + ганџа тро и можам да трчам(без престан) полавина час со + 25 кг на мене:toe:

Ај и јас да се јавам тука како пушач кој почнал додека бил малолетен.Почна на 15 фанаа ме на 17 сега сум 20 и пушам дома и пред мојте и се тоа......И се би дал да се откажам ама ваљда не ми е дојдело јајцето на газо (шо викат старите) инаку кога се сака се се може.

Ako nemate nisto protiv ce vi ja kazam legendata za postanokot na tutunot.Nekoj svestenik videl nekoja zmija kako se maci i nemoze da se dvizi posto bilo mnogu ladno.svestenikot ja zel zmijata vo svoite pregratki za da se stopli.No koga ja pustil zmijata go kasnala i svestenikot ja prasal zosto me kasna koga ti go spasiv zivotot.A taa mu rekla za da vidis kako se vraca dobrinata sto si ja napravil.Togas svestenikot go iscical otrovot i pluknal na zemjata a na toa mesto izniknalo rastenie so lice na svetec a so otrov na zmija.

Ako nemate nisto protiv ce vi ja kazam legendata za postanokot na tutunot.Nekoj svestenik videl nekoja zmija kako se maci i nemoze da se dvizi posto bilo mnogu ladno.svestenikot ja zel zmijata vo svoite pregratki za da se stopli.No koga ja pustil zmijata go kasnala i svestenikot ja prasal zosto me kasna koga ti go spasiv zivotot.A taa mu rekla za da vidis kako se vraca dobrinata sto si ja napravil.Togas svestenikot go iscical otrovot i pluknal na zemjata a na toa mesto izniknalo rastenie so lice na svetec a so otrov na zmija.

Тутун? :) Јас не сум видела како изгледа тутунот како растение, сум видела само како ги нижат листовите.

Ај и јас да се јавам тука како пушач кој почнал додека бил малолетен.Почна на 15 фанаа ме на 17 сега сум 20 и пушам дома и пред мојте и се тоа......И се би дал да се откажам ама ваљда не ми е дојдело јајцето на газо (шо викат старите) инаку кога се сака се се може.

Епа возраста ти сепак дозволува да ги оставиш на раат Белите дробови да се оформат па да ќариш повеќе Кислород:)

Оти после 25 година растот престанува.

Мојата малолетничка Кариера започнува 4-тто одделение,па пауза 5-тто и оттогаш до СЕГА додека пишувам.

кога се сака се се може.

Да,ама велат нема правило без исклучок каде во случајот сум јас...3 пати сакав а (не)можев:toe:

--- надополнето ---

Свештеникот немал истовремено време за муабет и кафе со змијата + да го исцица отровот :)

Башка особина на свештениците им е да лажат:)

П.С легендата кажува кој светец се појавил и на кој свештеник змија му прозборела??

Инаку едно време не пушев(3 недели) но користев таблети 2мг никотин.(тоа е ОТРОВ-Невротоксин 8 капки усмртуваат Коњ додека за птица доволно е десетинка од капка).

такви 15 администрирани наеднаш гарантираат никотинско труење и недајбоже некои последици од кои најсериозна е becoming smart ass:vozbud::pos2:

Не пушам...ама знам едно тип4е што пушеше од забавиште,сега е право наркоманиште

Блазе него! Кај да е ќе оди на цигара кај Св.Петар.

А што се однесува до пушењето...Гадна работа, ама опушта некогаш да си запалиш со кафе. Една цигара на ден и не е така лошо. Ми скурчи од медицини, докази дека ќе умриш за 11 минути побрзо со секоја завшрена цигара. Небаре воздухот што го дишиме од Алпите е. Да не се претерува се разбира.

Иначе анти-пушач сум.

Додека бев помлада се глупирав, палев чисто од радозналост или да се покажам пред другите. Детски памет, среќа не се навлеков. Сега палам по некоја цигара уз кафе, али ептен ретко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom