- Член од
- 19 декември 2010
- Мислења
- 523
- Поени од реакции
- 23
Боже, значи тука во Кочани оние на 7мо и 8мо одд. почнуваат да пушат /за цигари станува збор/ значи неможам да поверувам како не се грижат за себе. Јас не би пропушил никогаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малолетник сум, и тоа во 15-тата година, онака длабоко навлезен во 15-тата, летен распуст е, дружене со друштво, излагање... типично. Прво, самиот дим од цигарите ми е крајно одвратен, незнам зашто. Потоа, си имам мали проблеми со дишните патишта и белите дроови, и на планирам да ги трансформирам во големи проблеми со дишни патишта и бели дробови. Додатно на целово ова, не конзурам ни алкохол, имам навика да ги држам работите под моја контрола, а алкохолот некако не ми доаѓа во целата таа приказна.
Додека пишував, ЧНМ постирал во меѓу време и ме потцети на нешто. Од цело друштво само јас и уште еден дечко не пушиме цигари, а само јас не конзумирам алкохол.
Ај преведи ми живти скарата...Мед
Држи ги работите под контрола
Кој прв ќе умре, тој губи!
Тоа е гребаторствокога ќе ме понуди некој ќе земам а јас да давам пари за цигари не.