Македонскиот олимписки сон - Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе не пишат на церемонијата на свеченото отворање?

• Вкупно гласачи
    89
  • Гласањето е завршено на .
Obrvan sukcesivno ja unistuvase reprezentacijata otkoga ja prezema pa do denes. Prvo ja unisti odbranata za sega i napadot da go unisti skroz. Ne uspea da vklopi nitu eden nov rakometar i pred se ne pokaza nikakva emocija i zelba za uspeh. Od pocetok pa do denes jasno se gledase deka covekot odrabotuva tolku kolku da se odrzuva vo reprezentacijata i da zima plata. Na kraj toa e krivica na RFM i zatoa veruvam deka i oni ke prevzemat odgovornost bez razlika kako ke zavrsi denesniot natprevar.

Филип Лазаров ни на неговите не им фали коа не е дома а не па на репрезентација. Доне иди у кафана негде мавни едно јагне и не умарај многу многу.

Ќе иделе они у Рио, мртви ви ебам неспособни, до Санџак не можете да отидете мрш бе

Аииии :D

Смрдлињава за пола од нив никој немаше да има чуено да не беше репрезентацијава а они се понашаат према нејзе како посвоени да се. Авионот да им падне накај дома маме им ебам па ние уште ги жалевме кога идеа до Шпанија со автобус... Абе со тамче да ве праќаат од сега натака племе ви ебам јас ваше.

Obrvan sukcesivno ja unistuvase reprezentacijata otkoga ja prezema pa do denes. Prvo ja unisti odbranata za sega i napadot da go unisti skroz. Ne uspea da vklopi nitu eden nov rakometar i pred se ne pokaza nikakva emocija i zelba za uspeh. Od pocetok pa do denes jasno se gledase deka covekot odrabotuva tolku kolku da se odrzuva vo reprezentacijata i da zima plata. Na kraj toa e krivica na RFM i zatoa veruvam deka i oni ke prevzemat odgovornost bez razlika kako ke zavrsi denesniot natprevar.
Да да сите се криви освен Македончето.

:popce:

За јајца треба да се бесат сите до еден

А бе у другите спортови се знае бар....не не бидува уопште....и си очекуваш пораз.............

А НЕ ТУКА ДА СТЕ ДВЕ КЛАСИ БОЉИ И ПАК ДА ГУБИТЕ ЛЕЛЕ БЕ МАМИЧЕТО

Ова (ваквите постови) е убедливо најлошото што следува, дури полошо и од дебаклов.

Обвинувања стриктно кон Обрван а никако кон ракометарите затоа шо тој е странец.

Ова шо си го пишал ти, важи за тебе: sukcesivno ja unistuvate државава и све шо е поврзано со успех во неа со вакви лузерско-самобендисани ставови, мрш упм бе.

Абе нашава селекицја е иста мање више со години па и без тренер да бевме, ако земевме да играме мушки од старт малце погресивно сигурно немаше да губиме вака.

Ја превземам јас одговорноста за дебаклов што ни се случува. Ама модераторот @Colt Willcox ме натера не сум ја крив. Ја никад да не отоврам тема повеќе а он да си поднесе оставка од модераторското место. :ban:
море и профилов од форумов ќе го избриша како ме нанервираа се да им ебам :mad:

Ozbilno ovoj Vida neka doma znae da sedne da preslusa so tresel zeleni.More so Igorce koj tandem bi bile,milina.

Шо лупаш бе и ти??
Па сите играчи играат со врски, на 36 години се влече ко црево на теренот , Обрван не смее да го извади.
Борко и Киро се алфа и омега во репката, само Обрван е марионета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom