Македонскиот олимписки сон - Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе не пишат на церемонијата на свеченото отворање?

• Вкупно гласачи
    89
  • Гласањето е завршено на .
После ова фијаско мора да летаат глави. Еден куп играчи мора да се избркаат, ставање селектор што ќе форсира модерен ракомет, млади деца да се делкаат па што биди биди. Нема некој квалитет во младите ама којзнај со тек на време можи и ќе се изделкаат колку толку. Макар и никогаш не заиграле веќе на ЕП или СП.

-"Ебаси ви племето баси ви, БАСИ ВИ КОРЕНОТ; БАСИ ВИ !!!"

Цит: Секула - Најдолгиот Пат (1976)

Митков ни за мешање малтер не би го викнал а камоли у репрезентација па и игра што е најтрагично, ууу да ви ебам ситните души да ви ебам, вие играчишта сте ми биле да ви ебам све што си имате. Све ова треба у курац да се отера, све треба да се избрка, да ви го ебам и тоа пето место у Србија и 192341 последователни настапи на големи такмичења све да ви изебам од прво до задње мрш

Тоа ти е кога цели 10 години играш една иста постава, едни исти лица.. Митков,Мојсо,ВИЛИПЧЕ..
И уште по лошо е де не се посветиш на натпреварот а да ја труеш сопствената нација со изјави дека Тунис не е пречка..
Со кое право бе го нарековте противникот за ОИ дека ни ви е пречка? имбецили едни..

Јес да Борко е слаб и ништо не брани, уште не ми е јасно како стигна до Барселона, но овој Митревски бе :icon_mrgr: А Митков и Бранче Ангеловски ти е иста багра.

Ова е ко распашана банда, мислам дека сепак тренерот треба да се смени, премногу неповрзано делуваат во одбрана, во напад никако. Во цело полувреме не оди напад (покрај другото) и Обрван што смена? Го стави само Мојсоски и толку... Па мењавај прај нешто, полошо не може да биде, смени го цел состав, смени тактика. А ние иста слика цело полувреме.

Не заслужуваат овие ракометари да играат на Олимписки игри. Ни пред четири години, ни сега.

Не знам дали се за на Олимпјада, повеќе ми изгледаат како натпреварувачи за на Параолимпијада.

Постов е навреда за параолимпијадистите, ги навредуваш споредувајки ги со овие трупци. Мизерно прво полувреме :facepalm:

Тоа ти е кога цели 10 години играш една иста постава, едни исти лица.. Митков,Мојсо,ВИЛИПЧЕ..
И уште по лошо е де не се посветиш на натпреварот а да ја труеш сопствената нација со изјави дека Тунис не е пречка..
Со кое право бе го нарековте противникот за ОИ дека ни ви е пречка? имбецили едни..

Менувам 2 кубици букови дрва за репрезентативни ракометарски дрва.

Done ajde be UBIJ SE,odi be tikvar eden,sedi so nekoi starci vo dvor i niv da im objasnuvas.
"NIE NE SME IGRALE,tie koristat nasi greski"-Tie go izbrisaa podot so nas,LEKCIJA PO RAKOMET NI DRZAT,i vo napad i vo odbrana ne tolcat,7 razlika ni nacukaa,gledaj go be so lupa.
Ete zatoa rakometot ni e na ova deredze,od vakvi seznajkovci.
Ah be.:facepalm:
"Filip Lazarov falel"FALEL be,odi otepaj se te molam.:facepalm:

Ставро навистина навреди тука, нашите Параолимпијци се враќаат со златни медали и светски рекорди :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom