Не планирам од нула да почнувам во странство. Имам планови кои полека почнаа да се реализираат, ќе помине време, ама барем на цврста финансиска и кариерна нога ќе заминам во странство. Криво ми беше долго време, ама веќе не, бидејќи не можеш од амеби да правиш интелектуално просветлен народ, кој е свесен за својата ситуација, и знае како да се извади од истата на време, пред да стане густо. Затоа, можеби и заслужуваме ова да ни се случи. Светот е таков денес, та или ќе покажеш заби, или тебе ќе те изедат, нема трето. За жал ние вилицата ја чуваме во чашката.
--- надополнето: 6 април 2013 во 14:06 ---
1. Прашај ги банките за сперма, ќе ти дадат детално и стручно мислење зошто

, да не испаднам лажго;
2. Можеби не многудетни семејства, но како потентен, плоден фактор во зачнување деца за тие кои не можат, да

;
3. Ако, ставај ја "кај што треба", наместо банки за сперма, каде не само спермата, туку и парите што ги даваш да ги користат тие од државата треба да ти идат во инвестиција за такви центри, ако сакаш проблемов да се реши, или уживаш кукајќи овде како и другите за наталитетот?;
4. Се трошени пари за хомо-бракови? Изгледа под некој камен сум живеел последниве 20 години, фала што ме просветли со оваа информација Лаву

, батали бе хомосексуалци денгуб еден, оди види што пишав во постон нананзад за средување на проблемов кој е од поголема важност и таму наоѓај криви дрини, доста веќе чим пишам пост да потенцираш дека сум геј. АМАН;