Не, тие и нивните деца ќе гледаат од далеку кога тоа ќе се случува. Ти или ќе бидеш дел од поразот или ќе доживуваш некој личен пораз во странство каде што ќе р'мбаш по 10 саати дневно и пак ќе бидеш во групата на најмалку платените. Сем ако не отидеш со добри пари или со врвни способности надвор.
Не планирам од нула да почнувам во странство. Имам планови кои полека почнаа да се реализираат, ќе помине време, ама барем на цврста финансиска и кариерна нога ќе заминам во странство. Криво ми беше долго време, ама веќе не, бидејќи не можеш од амеби да правиш интелектуално просветлен народ, кој е свесен за својата ситуација, и знае како да се извади од истата на време, пред да стане густо. Затоа, можеби и заслужуваме ова да ни се случи. Светот е таков денес, та или ќе покажеш заби, или тебе ќе те изедат, нема трето. За жал ние вилицата ја чуваме во чашката.
--- надополнето: 6 април 2013 во 14:06 ---
1.Зашто е педерска затоа е поквалитетна спермата

2.Познати се педерите по многудетни семејства

3. Па нормално дека нема од мене да земат. Јас кај што треба ќе ја ставам а тоа сигурно не е банка за сперма. Да да убеден сум дека ќе се потепаат банките од педер да земат сперма,
4. Сите вистински Македонци се Вмроовци и јас сум еден од нив но не сум ДПМНЕ овец нити било што друго. А државата се распаѓа зошто се троши ресурси на погрешни работи. А една од нив е сигурно е и Хомосексулани бракови!
1. Прашај ги банките за сперма, ќе ти дадат детално и стручно мислење зошто

, да не испаднам лажго;
2. Можеби не многудетни семејства, но како потентен, плоден фактор во зачнување деца за тие кои не можат, да

;
3. Ако, ставај ја "кај што треба", наместо банки за сперма, каде не само спермата, туку и парите што ги даваш да ги користат тие од државата треба да ти идат во инвестиција за такви центри, ако сакаш проблемов да се реши, или уживаш кукајќи овде како и другите за наталитетот?;
4. Се трошени пари за хомо-бракови? Изгледа под некој камен сум живеел последниве 20 години, фала што ме просветли со оваа информација Лаву

, батали бе хомосексуалци денгуб еден, оди види што пишав во постон нананзад за средување на проблемов кој е од поголема важност и таму наоѓај криви дрини, доста веќе чим пишам пост да потенцираш дека сум геј. АМАН;