Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И негативните коментари за Влатко може да почнат in 3, 2, 1..

Лале Мило па јас ќе одам на Евровизија, со Стево мој.... со Влатко де....

Песната ќе биде презентирана во студиото на Мтв кон крајот на февруари. Само лагано, без тензии:D

И негативните коментари за Влатко може да почнат in 3, 2, 1..

Не би ме чудело да има негативни коментари со оглед на праќаме праќаме пејачка која е светски позната и пејач кој моментално најверојатно е најдобриот машки вокал во Македонија

И јас сум за Кирил Џајковски да биде автор на песната.

МТВ одлучи – Есма Реџепова и Влатко Лозаноски се нашите претставници на изборот за песна на Евровизија, кој ќе се одржи идната година во Шведска.

Ова е одлука на Македонската радио-телевизија, која ја обелодени вечерва.
Пеачите се познати но не и песната. Таа ќе се избира наредната година, дополнително.

Хахахахх смешно, па што ќе пеат - Во твоите очи што тајни кријат, илјада скршени Роми спијат?
Ако е нешто во стилот Raise Up Your Hands од Кирчо, тогаш :cuc:

Сеедно и онака ќе бидат меѓу последните.

Убаво,најдобриот македонски вокал моментално и Есма кралицата на водите,овај ромите. :icon_lol:

Озбилно добар избор,уште добра песна и ќе го надминат 13-то место на Калиопи и Каролина,

абе Калиопи кога заврши на 12/13 место, најдобар вокал со супер песна, кого и да пратиме не се надевам на ништо посебно :unsure: секоја година едно исто, глупости на квадрат

Леле дрвово и ромкава.Совршена комбинација....За срам во Европа.....:pos:

Срам ни е ова што ни се случува....Велат дека МТВ бил сервис на граѓаните и дека треба да плаќаме радиодифузна такса.Ако е така оти не го прашат народот кој сака да оди...Срамота е ова.Партиска певаљка да оди на евровизија...:mad:

јас само ќе речам среќно. и ако овој пат не пласираме во првите 10, тогаш навистина треба да се откажиме од евровизија. мислам, 13 настапи досега, а најдобро место <10

11ти ке бидат за инат на backstage... нека им е со среќа на лозницата и есма (мило) реџепова

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom