Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај лајк ит. Има некоја посебна магија во песнава... Кој знае дали ќе се повтори сценариото од 2000 година кога Шведска беше домаќин и победи Данска, нивниот сосед.

Шта је мишеви, шта сте се усрали:) Ја заборавивте темава а? Њама скандали, и тишината и стана алтер его на темава:)

Ај да ве вратам малку у форма:)

„Опсесија“ е насловот на песната со која годинава Лозано и Есма ќе настапат на Евровизија.
Официјалната промоција на песната е закажана за 27. февруари, а во моментот се уште се доработува во студиото на Валентино Скендеровски.
Симеон Атанасов го склопил сето.

http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=94AE203D08F5A6459714F666DD21B283

„Станува збор за хитовска песна која лесно влегува во уво и во која особено доаѓа до израз вокалот на Лозано. Во неа има многу елементи од ворлд мјузик. Се надевам дека ќе им се допадне на луѓето и брзо ќе ја запомнат. Всушност, шанса за тоа ќе имаат веќе на 27 февруари кога Есма и Влатко во живо ќе ја отпеат ’Империја‘ во студиото на МТВ.

0ECD4EE20994E7429A5630B047FA3605.jpg

Mojot favorit sega zasega e Germanija, no mislam deka i nie ke imame dobra pesna :)

0ECD4EE20994E7429A5630B047FA3605.jpg

фотографијава ме потсетува на оние старине фотографии ,кога ќе застанат вака за да ги фотографираат за свадбена фотографија во албум :)

Мислев за вокални способности а за таков настап секако дека нема да е тапа :D
Ма кој гледа вокални способности на Евровизија, битно да биде интересно, а вокалните способности треба да бидат на некое ниво, не мора да биде Павароти

Ај лајк ит. Има некоја посебна магија во песнава... Кој знае дали ќе се повтори сценариото од 2000 година кога Шведска беше домаќин и победи Данска, нивниот сосед.

Незнам што виде толку убаво во песнава, мене лично ич не ми се свиѓа... А и германската и норвешката што ги спомнавте исто на ништо асално не личат...

У секој случај нашава да е на вакво (досадно али барем не глупо и одвратно) ниво јас среќен ќе бидам, али некако не верувам ни толку да успееме, мислам дека ужас ќе биде песната... Би требало да биде во стилот на дуетот од Есма и Адријан Гаџа пред неколку години исто кога се кандидираа со дует...

Јас знам дека нашата ќе биде најдобра :) Најголем оптимист сум до моментот за гласање, после Албанците ни закачуваат 2 поена, бугарчињата 3, Србите 8 и ние идеме во аут. Али драги комшии од вас секогаш сме имале подобра песна :D

Јас знам дека нашата ќе биде најдобра :) Најголем оптимист сум до моментот за гласање, после Албанците ни закачуваат 2 поена, бугарчињата 3, Србите 8 и ние идеме во аут. Али драги комшии од вас секогаш сме имале подобра песна :D
Taka e ;)

Хммммммммм.... звучи интересно вториот дел, дали е фејк или не ќе дознаеме за два дена ;)

Ако е песнава таква ко вториот дел - ќе биде ОД-ЛИЧ-НА!
Секоја чест за Калиопи и нејзиниот настап лани, жената растури со гласот, ама мене песната не ми беше нешто посебно и ден денес не ми се допаѓа, така да ако таква е песната мислам дека ќе биде топ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom