- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.246
Ај лајк ит. Има некоја посебна магија во песнава... Кој знае дали ќе се повтори сценариото од 2000 година кога Шведска беше домаќин и победи Данска, нивниот сосед.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја заборавивте темава а? Њама скандали, и тишината и стана алтер его на темава

A K-15 да ги пратат?После Калиопи мислам дека се наредно ќе е тапа![]()
A K-15 да ги пратат?

Ма кој гледа вокални способности на Евровизија, битно да биде интересно, а вокалните способности треба да бидат на некое ниво, не мора да биде ПаваротиМислев за вокални способности а за таков настап секако дека нема да е тапа![]()
Незнам што виде толку убаво во песнава, мене лично ич не ми се свиѓа... А и германската и норвешката што ги спомнавте исто на ништо асално не личат...Ај лајк ит. Има некоја посебна магија во песнава... Кој знае дали ќе се повтори сценариото од 2000 година кога Шведска беше домаќин и победи Данска, нивниот сосед.
Најголем оптимист сум до моментот за гласање, после Албанците ни закачуваат 2 поена, бугарчињата 3, Србите 8 и ние идеме во аут. Али драги комшии од вас секогаш сме имале подобра песна 
Taka eЈас знам дека нашата ќе биде најдобраНајголем оптимист сум до моментот за гласање, после Албанците ни закачуваат 2 поена, бугарчињата 3, Србите 8 и ние идеме во аут. Али драги комшии од вас секогаш сме имале подобра песна
![]()