Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За твоју несреќу не гледам филмове с њега и осталу америчку багруНе се нервирај, пушти си некое филмче со Хју Грант и релаксирај се.
нема никаква бомба, обична димна бомба, магла и прашина и пазарење...ако имало кај нас борба против корупција, можело да се почне од ФАКТИ, прво би било Пресуда на УСА суд против менаџери на т-хоме, за подмитување политичари во РМ и МНЕ. Чиста работа, докажана, германците признаа и поминаа со подебели парични казни. Тука некако се заглави работата а во МНЕ имаше и труе бомби во една новинарска куќа а и убиство на новинар, со пиштол мислам.. Е сега зашто кај нас запна незнам, дали тој што примил мито има работи за многу други од сите партии или пак има умешано моќници од западот па никој не смее да рчка... Исто имаше ука бука и за договорот за продажба на ОКТА , уште војводата беше премиер му се силеа и секуловска и радмила дека ќе апсат... но кога дојдоа сдсм на власт ништо не превземаа околу тоа, а поради некој зврчки во договорот кој сдсм им ги прекрши РМ го јадеше бруто и од Хеленис и од Мамидакис а на крај си плати пеналчиња и на нашио МцПетрол ...Бомбата пукна многу порано, уште од времето коа се дојде до информација, за првите десет земји, во кои е инсталиран најновиот израелски софтвер за следење ФинФишер (али тогаш ги болеше уво повеќето, за таа вест). Инаку со овој софтвер, меѓу другото, може да ти укључуваат камера ако сакаат без да знаеш.
![]()
И многу намалена доверба едвај 8%,ама на телма тоа не го кажуваат туку јадат гомна дека бомбата силно експлодирала па шират дезинформации дека Јанкуловска избегала,Ставревски го искршил кабинетот,Љатас имал сообраќајка и што уште не.нема никаква бомба, обична димна бомба, магла и прашина и пазарење...ако имало кај нас борба против корупција, можело да се почне од ФАКТИ, прво би било Пресуда на УСА суд против менаџери на т-хоме, за подмитување политичари во РМ и МНЕ. Чиста работа, докажана, германците признаа и поминаа со подебели парични казни. Тука некако се заглави работата а во МНЕ имаше и труе бомби во една новинарска куќа а и убиство на новинар, со пиштол мислам.. Е сега зашто кај нас запна незнам, дали тој што примил мито има работи за многу други од сите партии или пак има умешано моќници од западот па никој не смее да рчка... Исто имаше ука бука и за договорот за продажба на ОКТА , уште војводата беше премиер му се силеа и секуловска и радмила дека ќе апсат... но кога дојдоа сдсм на власт ништо не превземаа околу тоа, а поради некој зврчки во договорот кој сдсм им ги прекрши РМ го јадеше бруто и од Хеленис и од Мамидакис а на крај си плати пеналчиња и на нашио МцПетрол ...
Значи за да земе некој наш мито од странец треба тој да даде, ДВАЈЦАТА треба да се гонат... Еве Хрватска го уапси Санадер и го тргна од пол.сцена ( и тоа неговите, признание и докази немаше) , а за да докажат нешто не одустануват од гонење на унгарецот Хељменди; тој е ослободен од унгарски суд и по новите закони на ЕУ со тоа за таа работа никој во ЕУ веќе не може да го гони... а патем тој пунуди МОЛ да ја врати ИНА на хрв.влада за истите пари и со тоа ги закопа...
Значи не се јаде се што лчета, а тука кај нас сега има многу дим, магла и прашина и мал милион жолти ФБ медиуми со агресивни наслови, пропаганди и реклами, а мора да се признае дека опозиционите се повеќе и поактивни, да не кажам досадни...
И мене тоа ме занимаше. Како нетокму се смее. Башка тоа што изгледа гадно.Дај те бе цел интернет го пребарав оригинал превод од клипов не најдов, ме интересира шо раскажува толку сам за да си се смее.![]()
На среќу, моја среќа ил не среќа, немав везе сас твое гледање филмови по партиску директиву.За твоју несреќу не гледам филмове с њега и осталу америчку багру
Вака кога се плашиш да цитираш малце бедно изгледа. И анонимен уплашен. А возрасен човек. И за менталитет на народ збори.Е ништо де, голема работа..., знаевме,... еми така мора..., еми безбедност к палци.... било ко да не било...димче..и у други земји имало
Гоцевата раса![]()
ти што у секој таков пост се препознаваш, твој проблем. Имаш психијатри за тие твои проблеми. А и постов ти е вришти од логика и содржајност ама од таквија не очекувам повеќе.Вака кога се плашиш да цитираш малце бедно изгледа. И анонимен уплашен. А возрасен човек. И за менталитет на народ збори.![]()
Јас сум единствен кој спомена безбедност на темава. Не е тешко за препознавање за човек што има два грама памет. Такви комуњарски финти од 90тите кај некои неписмени проаѓале.ти што у секој таков пост се препознаваш, твој проблем. Имаш психијатри за тие твои проблеми. А и постов ти е вришти од логика и содржајност ама од таквија не очекувам повеќе.
Добро ако се нарекуваш самиот пизда, пак е твој проблем...мислам човече како не ти е преку онакво да досаѓаш како стеница. Кој е твојот проблем...сакаш да збориш за некој пост, конкретно? Кажи кој бе бате, сакаш за прислушкувањето, за што сакаш да збориш? Кој ти е онаков или онака од досада цитираш?Јас сум единствен кој спомена безбедност на темава. Не е тешко за препознавање за човек што има два грама памет. Такви комуњарски финти од 90тите кај некои неписмени проаѓале.
За моите проблеми има психијатри, за пизди нема решение. Цел живот како пизди ќе живеат. Ако успеат да подвалат на некој наивен супер, ако не, ќе плачат.
Јас сум единствен кој спомена безбедност на темава. Не е тешко за препознавање за човек што има два грама памет. Такви комуњарски финти од 90тите кај некои неписмени проаѓале.
За моите проблеми има психијатри, за пизди нема решение. Цел живот како пизди ќе живеат. Ако успеат да подвалат на некој наивен супер, ако не, ќе плачат.