Bitcoin
₿
Шупраиш Горде?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не може да постојат Анонимус во ваква фалбаџиска држава, каде секој сака да се истакне и да се покаже. Мора да види народ, затоа нели постоиме... така да однапред е тоа осудено на пропаст.По тоа и се познава дека цела таа приказна е фејк.
![]()
А турција една демократија што да ти расправам, Главата му ја скинаа на човекот со воден топ лани кучињата лаат караванот мине...Ај керата бе.
Кој и да дојде на рајата никој не и одговара.[DOUBLEPOST=1424284414][/DOUBLEPOST]Види бе у турски парламент шо праат а вие викате тука нема демократија
Како се создадоа македонските анонимуси...
Им купиле по едно сокче и патриотите се спремни за акција![]()
usa e vrvot na demokratija... 35g zatvor za Maning, a sega masovni ubistva na crnci ... tamu će puknegadno tikvata eden denА турција една демократија што да ти расправам, Главата му ја скинаа на човекот со воден топ лани кучињата лаат караванот мине...
Не е темата за ЧДА. Темата е за плачење.
Го допревме дното како општество.
Иначе какво дно бе Ставрогин и дното избега ова ти е сега некој надреален филм кој мислиш дека на некои други им се случува.
Само тука да е така добро ќе бешеНе, ова е апсолутно дно. Морално, економско, општествено. После снимките, ништо повеќе не е исто. Фатени на дело како ја узурпираат демократијата, како местат судски одлуки, ќутат како пички под кошула. Нека излезе некој и нека каже, вистина е, прислушкував, давам оставка, или нека рече не е вистина, ќе го тужам Заев за клевета. Тие наместо тоа го ангажираа Тони Михајловски да ги брани на фејсбук.
ООООООООООООООООООО мизерио...
Врв на комедијата би бил, да стане утре од сабајле Ципрас, и да си рече, дај бе да не се ебавам со овие неписмените, и да не признае под уставно име. Е после дури ќе биде циркус. Ќе мора да се влегува во ЕУ, а таму не може да се влезе со корумпирано судство, во медиумски мрак, со распаднат здравствен систем.
Е тоа дури ќе биде циркус.
Само тука да е така добро ќе беше
Др.мр.пр ако сакамРетард, дај бе откачи ми се, жити мозокот на врапче што го имаш.