Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Вистина е ова? Ако е точно ова тогаш е ТЕЖОК СКАНДАЛ.
@nsan

врска нема. какви 2 илјади евра, глупости тресат. дечкото НЕ САКАШЕ да игра и татко му поставуваше услови, а не обратно.

едит: се помешав со Секулов. али и со Кулушевски беше слично, со тоа што едноставно тој ја одбра Шведска, а не дека некој му бараше нешто. ниту од не бараше, едноставно Шведска повеќе ја сакаше.

1695477272688.png

Nobody:
Absolutely no one:
Not a single soul on this Earth:

Паразитот на Градски:

0e6a989b477a26cce000365cd3c035b8.gif

Мислам дека Несторовски требаше да добие шанса пред Дориев или Милан Ристовски. Овој вториот многу ретко добива шанса да игра во Словачка, а првиов не знам како може да биде репрезентативен материјал. И не знам зошто Чурлинов е викнат. Нели се опоравува или почна да игра (Мирчевски веројатно ќе беше поокеј опција, барем игра по малку во ЛЕ).

Мислам дека Несторовски требаше да добие шанса пред Дориев или Милан Ристовски. Овој вториот многу ретко добива шанса да игра во Словачка, а првиов не знам како може да биде репрезентативен материјал. И не знам зошто Чурлинов е викнат. Нели се опоравува или почна да игра (Мирчевски веројатно ќе беше поокеј опција, барем игра по малку во ЛЕ).
Дориан даде исто гол првенец .

Пак подобар е Милан :LOL:

:eek::eek:
Од кај го најдовме црнецов Финец за у19 репрезентацијата? Има нешто македонски корени?

Браво, оваа селекција изгледа ко да има потенцијал :cuc:
Автоматски споено мислење:

Ок, сам си одговорив, не знам зошто прво тука пишав наместо да гуглам :facepalm:

Nigerian father and a mother of Macedonian and Turkish descent

:eek::eek:
Од кај го најдовме црнецов Финец за у19 репрезентацијата? Има нешто македонски корени?

Браво, оваа селекција изгледа ко да има потенцијал :cuc:
Автоматски споено мислење:

Ок, сам си одговорив, не знам зошто прво тука пишав наместо да гуглам :facepalm:
Пред година-две дечково го видов во KFC во Финска, после некој ден случајно го гледам на фински вебсајт за вести и тоа националната ТВ (втф момент 1). Си викам еј со типчево пред некој ден заедно чекавме во KFC, чекај да видам кој е што е...на крај излезе фудбалер во нашата репка да бил [emoji28]

Пред година-две дечково го видов во KFC во Финска, после некој ден случајно го гледам на фински вебсајт за вести и тоа националната ТВ (втф момент 1). Си викам еј со типчево пред некој ден заедно чекавме во KFC, чекај да видам кој е што е...на крај излезе фудбалер во нашата репка да бил [emoji28]
btw abiola bamijoko e tretiot afromakedonec koj ima zaigrano za nasa reprezentacija. prethodno za nas igraa alex simovski i calvin n'sombo. alex e roden vo svedska, a calvin vo finska, taka sto site od skandinavski drzavi, a duri dvajca od finska. inace site konekcijata so makedonija ja imaat po strana od majkata.

Адеми пак нема да игра? (n) :(
Релативно битна утакмица е ова, ќе беше добро барем за оваа да играше....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom