Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
of course it will. sepak telefonite ni se hodajuchi shpiuni
Само, да знаеш - имам нарачувано од овие ваквите, од старите дресови и секогаш биле фалични во нешто: или наместо ФФМ грбот ќе има бело празно место, или позади кај што треба да стои презиме на фудбалер ќе пишува MACEDONIA, или грешно се сошиени па дресот е крив... Нешто мора да има.of course it will. sepak telefonite ni se hodajuchi shpiuni
thank you a lot <3
tnx for info, sekako kje zimam od oficijalna strana, tamu se nadevam kje bidat okСамо, да знаеш - имам нарачувано од овие ваквите, од старите дресови и секогаш биле фалични во нешто: или наместо ФФМ грбот ќе има бело празно место, или позади кај што треба да стои презиме на фудбалер ќе пишува MACEDONIA, или грешно се сошиени па дресот е крив... Нешто мора да има.
Ама тогаш не ми е баш најлогично за Хајдук затоа што им требаат брзи и продорни играчи, Трајковски ја нема веќе таа брзина како порано.Како шпиц Трајковски знаеш дека не ни игра така да.
Ама тогаш не ми е баш најлогично за Хајдук затоа што им требаат брзи и продорни играчи, Трајковски ја нема веќе таа брзина како порано.
Ама добро не ни изборија Европа така да за по Хрватска ќе им брка работа
Ова потајно како симпатизер на Хајдук посакувам некој многу побрз и помлад од Трајковски, ама и ти си у право не е дека се топ екипа у Европа.Де бе, за Хајдук праиме муабет не за Барса. Трајковски им е топ засилување, иако они ти се многу кењаторски настроени па верувам дека песимистички ќе го прифатат евентуалниот негов потпис. Јас лично верувам дека тамо ќе експлодира и ќе си ја врати формата. Доколку игра секако. Икрено ако некој е дојден и во Хајдук да биде резерва онда боље да заврши кариера.
Ова потајно како симпатизер на Хајдук посакувам некој многу побрз и помлад од Трајковски, ама и ти си у право не е дека се топ екипа у Европа.
За фан базата тоа да, ама смачено им е со години кубурат тек сеа нешто мрднаа малце конечно ама кикснаа против Паок. Дај боже да се врати на некое завидно ниво ќе значи на репката многу
Трајковски е можеби еден од најдобрите играчи кои што сме го имале, но... никогаш не бил во форма, едноставно не го искористи својот потенцијал. Така да, не очекувам ништо, полека си ја привршува дечкото кариерата.Де бе, за Хајдук праиме муабет не за Барса. Трајковски им е топ засилување, иако они ти се многу кењаторски настроени па верувам дека песимистички ќе го прифатат евентуалниот негов потпис. Јас лично верувам дека тамо ќе експлодира и ќе си ја врати формата. Доколку игра секако. Икрено ако некој е дојден и во Хајдук да биде резерва онда боље да заврши кариера.
Трајковски е можеби еден од најдобрите играчи кои што сме го имале, но... никогаш не бил во форма, едноставно не го искористи својот потенцијал. Така да, не очекувам ништо, полека си ја привршува дечкото кариерата.
i bosna na vremeto i sega albanija pred se imaa sreka so diasporcite, a na toa ne mozes mnogu da vlijaes, treba da ti se pogodat kockite, najcesto da imas diasporci koi ne se dovolno dobri za drugi drzavi, no sepak zasiluvanje za tebe. na vremeto dzeko bese eden od retkite kvalitetnite igraci koi bea od bosna, poveketo nositeli na igrata im bea diasporci. vo aktuelniot sostav na albanija 14 igraci se rodeni nadvor od albanija.. malo morgen deka bi imale uspeh so igracite izrasnati vo albanija. vrti suci i tie drzavi se slabi koga e vo prasanje "proizvod" na fudbaleri.Додека Албанија ќе оди на уште едно европско првенство најверојатно, преку групи, една Босна играше и на светско, ние никогаш во историјата преку групна фаза не сме можеле да догураме до едно големо натпреварување, најблиску бевме со баражот за светското. Премиер лигата у Албанија да не се игра, или у Босна, ако веќе домашното првенство е некаков репер.
i bosna na vremeto i sega albanija pred se imaa sreka so diasporcite, a na toa ne mozes mnogu da vlijaes, treba da ti se pogodat kockite, najcesto da imas diasporci koi ne se dovolno dobri za drugi drzavi, no sepak zasiluvanje za tebe. na vremeto dzeko bese eden od retkite kvalitetnite igraci koi bea od bosna, poveketo nositeli na igrata im bea diasporci. vo aktuelniot sostav na albanija 14 igraci se rodeni nadvor od albanija.. malo morgen deka bi imale uspeh so igracite izrasnati vo albanija. vrti suci i tie drzavi se slabi koga e vo prasanje "proizvod" na fudbaleri.
od nasata diaspora skoro site kvalitetni ne odjebaa bidejki prioritet im bese da igraat za drugata drzava. najdobro ke bese da se pojavea kvalitetni od pojakite fudbalski drzavi kako germanija, anglija, francija itn. i za nas da ostanea tie koi nema da bea sposobni da zaigraat za tie drzavi zaradi golemata konkurencija, no retko koj kvaliteten se pojavi tamu. imame na primer eden kup od germanija koi za nas zaigraa poslednite godini, no za zal se kamenja.
Можеби боли но Албанците испаднаа повеќе патриоти од Македонците. Можеа да бират и Албанија/Косово , пак на крајот отидоа за Македонија.Така јас гледам.Па Кулушевски го имавме и го изгубивме, а како ќе ни дојдеше во оваа репка.Плус уше еден двајца и ќе бевме топ.
Можеби боли но Албанците испаднаа повеќе патриоти од Македонците. Можеа да бират и Албанија/Косово , пак на крајот отидоа за Македонија.Така јас гледам.
Македонците како Кулушот и Никола Секулов се туѓа семка благодарение на родителите кои ги израснаа и форсираат да сакаат туѓо боље од нашето .
Не знаел химна?!, ќути боље шо игра за нас ,против Италија даде Албанец,против Малта даде Турчин и Манев ок ,ама асистенции на Барди и двете .
Ние сме мртва земја.