Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Јест авион, али ете ти го Букурешт пресметај трошак со кола, ќе видиш колку ќе одат со авион :)

Разбирам, меѓутоа кола ти е 10-12 часа пат во еден правец. Кој може да си дозволи, авион е бољи опција. Плус таксито во Букурешт е колку во Ск, дури може и поефтино. А имаат и метро и трамвај.

Немам коментар ако ова е вистина...

Ок уште еднаш ќе докажеме дека сме дно држава.Па кого ставаат ?јакиот Просинечки тренерскиот бог, кој зад себе реди откази пу

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Не дека Ангеловски некој врвен стручњак, но ете, има среќа што репрезентацијата каква-таква успеа да се пласира на ЕП. Иако е главен виновник за тоа што не се пласиравме во Б дивизија, можеби треба да му го продолжат договорот до крај на 2021.

Јасно е све сигурно барал поголем дог, реално со право.Ко можеше Катанец и слични да земаат големи пари,не гледам што е проблемот.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Адеми: Убеден сум дека ќе ја поминеме групата на Евро 2021!

https://sport1.mk/fudbal/reprezentacija/ademi-ubeden-sum-deka-kje-ja-pomineme-grupata-na-evro-2021

Инаку не верувам да има промени околу селеткроското место, претпоставувам не се луди да ризикуваат нарушување на хемија и атмосфера што е градена со години и што не однесе на ЕУРО.

ФФМ: Не преговараме со никого додека не седнеме на маса со Ангеловски

https://www.gol.mk/fudbal/ffm-ne-pregovarame-so-nikogo-dodeka-ne-sedneme-na-masa-so-angelovski

ШОКАНТНО!

Македонец што цел живот е сведок на неправди, корупција и криминал е шокиран што ФФМ најверојатно нема да му го продолжи договорот на Мрме!

...све да им ебам ако е вистина, каква криминална организација, впрочем како и секоја во државава.

Значи 10 чесни луѓе не можеш да најдеш у државава, гарантирам овие со знамиња на Косово и Грузија ги гледале натпреварите, пцуеле кога дававме гол.
Автоматски споено мислење:

:D

Викаат дека е фејк тоа дека ФФМ преговара со странци.

Супер.

Значи да очекуваме Џиџи ќе биде нов тренер? :D

Срамота е бе да чекаат до Нова Година за преговори после пласманот на ЕП.

Уште стојам на тоа дека милион посто овие за Косово и Грузија навивале.

Имаше и таков муабет, дека се чека пораз против Словенија за да се отпушти Мрме.

И тогаш он заеба работа, па ајде уште малце...па пак сврза добри резултати во лигава на нации...па ај уште малце..па Косово го победи...па ај уште малце....па и Грузија...и сеа веќе не зн аат што да прават, а уште од Словенија наводно го планирале да биде отпуштен после тие квалификции

Последно уредено:
Ако ова се случи треба илјадници фанови да им отидеме пред ФФМ. Да го отпуштат Мрме сега ќе биде најретардиран потег. Па ако има и грам вистина во ова, сигурен сум дека кои и да се сумите, Просинечки ќе бара повеќе пари од Мрме.

Ото Рехагел! За инат на комшиите, да освоиме со него и ние :D :D

Он уствари првичниот Мрме-бол го играше на ЕП 2004 :D

Којзнае каква сума му бара Мрме синката за вака да се тегнат сто месеци за договор :D...јасно ми е дека ФФМ е индијанска организација составена од неписмена багра која не работи апсолутно ништо и се е фрлено на личен интерес односно максимално лижење кај Мети за да ги стават делегати/контролори на утакмицте од прва лига/втора лига/меѓународна итн....па не ми е чудно што вака аматерски работат

Треба нешто колективно да се преземе за да не направат некаква глупост и да не му продолжат договорот на Мрме.

Којзнае каква сума му бара Мрме синката за вака да се тегнат сто месеци за договор :D...јасно ми е дека ФФМ е индијанска организација составена од неписмена багра која не работи апсолутно ништо и се е фрлено на личен интерес односно максимално лижење кај Мети за да ги стават делегати/контролори на утакмицте од прва лига/втора лига/меѓународна итн....па не ми е чудно што вака аматерски работат
Абе каква сума, сигурно не е до парите. Се знае што е работата во ваква ситуација - да се испумпаат што повеќе пари преку проценти и сл.

Кај имаат памет тие за тактика и техника бе? :D

Овој е добар тактичар, е сега нема тренерска љиценца ама кога можеше почесен доктор на науки да стане ќе извадиме и лиценца некако..
Башка го личи за на клупа со ваква тренерка и елек

1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom