Разбирам, меѓутоа кола ти е 10-12 часа пат во еден правец. Кој може да си дозволи, авион е бољи опција. Плус таксито во Букурешт е колку во Ск, дури може и поефтино. А имаат и метро и трамвај.
Роберт Просинечки ќе биде именуван за нов селектор на македонската репрезентација, неофицијално дознава српскиот весник „Курир“. Оваа вест од нашето соседство е големо изненадување, бидејќи не се шпекулира со други имиња, додека не се разјасни иднината на селекторот кој го оствари големиот...
Не дека Ангеловски некој врвен стручњак, но ете, има среќа што репрезентацијата каква-таква успеа да се пласира на ЕП. Иако е главен виновник за тоа што не се пласиравме во Б дивизија, можеби треба да му го продолжат договорот до крај на 2021.
Инаку не верувам да има промени околу селеткроското место, претпоставувам не се луди да ризикуваат нарушување на хемија и атмосфера што е градена со години и што не однесе на ЕУРО.
ФФМ: Не преговараме со никого додека не седнеме на маса со Ангеловски
Медиумите од соседството со помош на „македонски кујни“ пласираат лажни вести дека ФФМ е во преговори со тренери од странство...
dribling.mk
Викаат дека е фејк тоа дека ФФМ преговара со странци.
Супер.
Значи да очекуваме Џиџи ќе биде нов тренер?
Срамота е бе да чекаат до Нова Година за преговори после пласманот на ЕП.
Уште стојам на тоа дека милион посто овие за Косово и Грузија навивале.
Имаше и таков муабет, дека се чека пораз против Словенија за да се отпушти Мрме.
И тогаш он заеба работа, па ајде уште малце...па пак сврза добри резултати во лигава на нации...па ај уште малце..па Косово го победи...па ај уште малце....па и Грузија...и сеа веќе не зн аат што да прават, а уште од Словенија наводно го планирале да биде отпуштен после тие квалификции
Ако ова се случи треба илјадници фанови да им отидеме пред ФФМ. Да го отпуштат Мрме сега ќе биде најретардиран потег. Па ако има и грам вистина во ова, сигурен сум дека кои и да се сумите, Просинечки ќе бара повеќе пари од Мрме.
Којзнае каква сума му бара Мрме синката за вака да се тегнат сто месеци за договор ...јасно ми е дека ФФМ е индијанска организација составена од неписмена багра која не работи апсолутно ништо и се е фрлено на личен интерес односно максимално лижење кај Мети за да ги стават делегати/контролори на утакмицте од прва лига/втора лига/меѓународна итн....па не ми е чудно што вака аматерски работат
Којзнае каква сума му бара Мрме синката за вака да се тегнат сто месеци за договор ...јасно ми е дека ФФМ е индијанска организација составена од неписмена багра која не работи апсолутно ништо и се е фрлено на личен интерес односно максимално лижење кај Мети за да ги стават делегати/контролори на утакмицте од прва лига/втора лига/меѓународна итн....па не ми е чудно што вака аматерски работат
Овој е добар тактичар, е сега нема тренерска љиценца ама кога можеше почесен доктор на науки да стане ќе извадиме и лиценца некако..
Башка го личи за на клупа со ваква тренерка и елек
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.