Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Може да се заебаваме со говорот на Тони ама затоа и сме каде што сме со сменето име и јазик уште малку.
Може да му замеруваат за непрофесионалност ама ова од срце му излезе и не можеше и не требаше да се воздржи.(y)

Утакмициве сите 0-1 до 88 минута за да Маџарска ја сврти, а другиве 2 израмнат во последни минути. :D

Утакмициве сите 0-1 до 88 минута за да Маџарска ја сврти, а другиве 2 израмнат во последни минути. :D

Каква вечер и двојна победа за господинот Никола Груевски :vozbud:

Ејј уште не можам да се соземам.... Искрено ми дојдоа солзи во очите после мечот. Ова е остварување на сон од детството, нешто што не верував дека ќе го дочекам... Па уште и со гол на Пандев... Која само круна на кариерата. Ова беше баш филмски, како сценарист да го пишувал мајке ми. :) И колку само ми е ќеф кога читам како балканските фудбалски портали пишуваат суперлативи за Гоче наш. Легенда си е легенда...

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Види бе значи нема промашај при релацијата клуб-човек. Чим е џган мора да е за некој таков отепан клуб како Интер.

Се гледа по мене,Џонтра синчето,Стефан слабиот,Syn и Чекич со најкатастрофалниот хумор на универзумот...дно од лу/е :(

Се гледа по мене,Џонтра синчето,Стефан слабиот,Syn и Чекич со најкатастрофалниот хумор на универзумот...дно од лу/е :(
Син е катастрофа со латиницата и дноспертизите. Апсолутно ништо нема погодено околу тоа што го меле во рефератите.
Другите сте форумски легенди и сте исклучок кој го потврдува правилото.

Нема ништо поубаво од тоа да се биде МАКЕДОНЕЦ!!

Солзи ми потекоа од радост. Пандев легендо кога ќе те видам во кафаната Мерак во Струмица нозете ќе ти ги бакнам.

Ваков дрес како што носи шилежево се продава на влезот у ГТЦ кај Александар Палас, сигурно е 200-300 денари.

Палас и ГТЦ 20 км разлика се. :pos:
Автоматски споено мислење:

Ваков дрес како што носи шилежево се продава на влезот у ГТЦ кај Александар Палас, сигурно е 200-300 денари.

Палас и ГТЦ 20 км разлика се. :pos:

Издоминрале и екс-ју браќата коментатори од Спротклуб:

Хрватски

Српски

i lopta je u mrezi :love:

Последно уредено:
А добро што е Елмас по националност? Турчин или Македонец муслиман?

Македонски муслиман
Автоматски споено мислење:

А добро што е Елмас по националност? Турчин или Македонец муслиман?

Македонски муслиман

Издоминрале и екс-ју браќата коментатори од Спротклуб:

Хрватски

Српски

:love:

Ми се лоши од нервоза кога ги слушам другиве коментатори и како викаат Македонија и македонски а наши паацови и онаа Тамара тетовиранана што се тепаше да умара со северна на евросонг.

Знам дека е делумно и офтопик ама језиво е...

Земале па и на Тони видеото го избришале, ваљда бутнале нет со пријавувања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom