Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе можат ли да играат на европското тие играчи што имаат сега 21 год а ќе наполнат следната год 22?

Столе Димитриевски одигра многу добар натпревар за Гимнастик. 2 чисти гола одбрани и пенал.За жал,македонските жими-медиуми ги нема нигде да известат за Столе или мак играчи .Ги има само за лигавење и плукање.Значи воопшто немаше вест :mad: Не е прв пат

отиди си пола саат- саат пред утакмица и ке влезеш без проблем
ауууууу жити се а шо ако сите 20.000 тогаш дојдат ке влезете ли бе одма?

Sent from my iPhone using Tapatalk

на крај во Дебар Маало во кафана отидовме. оти во последен момент и карта да купиме сакаме и да влеземе.

барем кафаната се погоди ?? :icon_lol:

иначее човеков е звер во вистинска смисла на зборот.. го глеав во живо два пати како капитен на Цементарница... како урлаше по играчите коа ќе згрешеше некој ко Гатузо да го глеаш :)

Ќе можат ли да играат на европското тие играчи што имаат сега 21 год а ќе наполнат следната год 22?

па некои веќе имаат по 22 како Бабунски, Велковски, Демири итн... ама тоа нема врска. уште кога почнува квалификациски циклус се одредува од кој датум играчи смеат да играат, а за овој циклус (значи квалификации плус завршница) смеат да играат сите играчи родени после 1-ви јануари 1994.

Мурати, Бабунски, Ангелов, Бејтулаи и Тошевски на пример 23 ќе наполнат уште пред Европското.

отиди си пола саат- саат пред утакмица и ке влезеш без проблем
ауууууу жити се а шо ако сите 20.000 тогаш дојдат ке влезете ли бе одма?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Еве против Италија со Клипче бевме саат и пол пред почеток па пак имаше гужва и чекавме за влез. Неписмени сме, знам дека грото во задњи момент влагаат ама не е секогаш до нив. Па и она со паричкине што го спомна Џони глупост епска, да сме немале парички, ние сме криви што банкноти не штампаат веќе. Замислите во Германија како што се штедливи таму да му рече на некој на влез, фрли ги париве :icon_lol: Ако некој сака да фрли, да ми извинете ама в газ ќе напика нешто и ќе влезе и ќе го фрли. Уживај и дека некој со паричка ќе дофрли до играчите од трибина преку атлетската патека, не се сите потомци на Рори Делап :D

Кое проверување, можеш слободно базука да внесеш. На сите утакмици во џебовите имав секакви глупости и обезбедувањето приметува дека ми се пуни и ме пушта. Ни да праша што имаш ни ништо.
Тие рампите за куцнување на карти не ни работат. Стои цело време некој со телефон и као демек ги куца. Однеси му стара карта нема да примети.
За паркинг официјално стадионот нема. Јас два пати се заакав натаму со кола и два пати се заебав. Сега на поседнава отидов од другава страна на Вардар кај тоа полигонот што е. Огромен простор е и во близина е и пешачкиот мост, за 5мин си на стадион. Мислам дека треба тој полигон да го направат како официјален паркинг на стадионот и така полигонот не работи.

Sent from mTalk

Па еве ја конкретно имав 6 монети од 50 денари и фатив ги земав во рака сите и тој ме претресува по џебови, од страна, кур се тресе, али у рака никад не ми рече дај да видам што имаш. Кој го ебе да не сака 300 денари да ги фрлам на страна. :D

Не знам како е на филип втори ама ваму во Мелбурн сто илјади народ на стадион се празни за 1 сат а се полни за едно два сати
Карти се продаваат на итернет ако не се продадат се продаваат на стадион ако некој има членска и не недојди на стадион го бараат по тел за да го продат столчето

Тренеров е генијалец вистина дечкиве се добри но не се ехтра таленти дури нема ни еден ехтра талент во цела екипа Барди малку отскокнува
Нека помине европското за У21 по секоја цена да се задржи за А селекција отворени раце да бира помошници и сите околу него
Сигурен сум најмалце ке освои 3 место во група.
5 до 8 од У21 во А селекција плус пола од А селекција се прави солиден тим

Не знам што толку гледа добро во тој Жута дрво
Георгиевски од Мелбурн виктори е илјади пати подобар поденакво добро игра лев и десен бек

Последно уредено:
Кирче нема гајле за продавање.. "дедо" остави лице и феноменални резултати во Германија па ќе го шитне таму некаде коа ќе дојде времето :)

14713649_1819239691654023_1189013733587190695_n.jpg

ајмо сите посабајлечки аднуванката на ФБ ќерка му на Саша. Ana-Marija Ciric,добро парче е мајке ми :icon_lol:

b8136ef8f9aaa5efcaa9a6c206588089.jpg

Овој ќе го играл пред телевизор.
Дечкото немаше право да игра за Албанија U21, ама веројатно не знаел за тоа и направи трансфер. Единствено смее за нивните сениори, од кои прашање дали некогаш ќе добие покана.

Sent from my P6-U06 using Tapatalk

b8136ef8f9aaa5efcaa9a6c206588089.jpg

Овој ќе го играл пред телевизор.
Дечкото немаше право да игра за Албанија U21, ама веројатно не знаел за тоа и направи трансфер. Единствено смее за нивните сениори, од кои прашање дали некогаш ќе добие покана.

Sent from my P6-U06 using Tapatalk

Znaci deckoto e najgolem fail. Igraese samo vo prviot natprevar protiv Island i posle se otkaza sakajki da igra za u21 na Albanija, za koj vo ovaj ciklus nema pravo a vo naredniot istotaka e vise prestar.

Neka napravi nekoj meme od ovoj ziti vera. Nesto vo stilot "choses to watch the Euro on TV" živ neka se izede

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom