D
Darko_ufo
Гостин
Дајте бе да ставиме селектор некој социјален случај, ем нема да му треба социјална помош, ем може и подобри резултати ќе постигне... А ќе работи еве за 350 евра гарант ќе се нафати...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе нека стават деца од детско село да играат, барем знаеш дека ќе трчаат на терен, ќе се потат. Овие сегашниве на терен што ги имаме не ни трчаат, се укотвуват на една позиција и максимално мрдање му е 2-3 метри.Дајте бе да ставиме селектор некој социјален случај, ем нема да му треба социјална помош, ем може и подобри резултати ќе постигне... А ќе работи еве за 350 евра гарант ќе се нафати...
И јас тоа приметив си викам овие на стадион се треба да им се браќа, сестри, роднини...и они им свиреа е*атеИ тие 500 души на стадион им свиркаат на мизерииве![]()
Ај ФФМ секaкo имa винa , aмa не ми е јaснo кaкo дoдекa беше Чеде се беше oк и имaше нaпредoк, a oд кo дoјде Бoшкo и сегa Друлoвиќ дa сме тoлкaви телињa. Јaс мислaм декa фaли селектoр сo јaк aвтoритет и јaкa екипa нa сoрaбoтници. Љубинкo е бледa кoпијa нa Бoшкo спoред мене.
Со Бошко барем имаа по 2-3 никакви шутеви на противничкиот гол... ова со Љубинко ти е еднакво на апокалипса. Незнаат една убава акција да сврзат, а за шутеви на гол да не правиме муабет.
Чеде да веруваше во репрезентацијата ќе останеше пријатели, барем за сопствена промоција!
А тоа што си правете филмови дека сме биле нешто незнам, ние 2 циклуса завршуваме како последни, Бошко дојде како Друловиќ сега при крај на едни, додека не не отпишаа во овие, сега и Друлович така додека не не отпишат за оние на светско и се така у круг. Како што кажа Јане Николовски, ние никогаш не сме мрднале од 4 то место погоре на табела, па да се враќаме назад ко да некад било многу подобро, не е било а не може да биде и полошо.