Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Изјава на Латас: Кога една Германија со 80 милиони има 22 поени а ние кои сме 40 пати помали и имаме 3 бода тоа значи дека пропорционално ако сме 80 милиони би имале 120 бодови, што значи дека владата на Никола Груевски уште еднаш покажа дека е лидер во регионот, Европа и пошироко...
Ама за едно сум во право, Латас и некој други фигури, не направија мајмуни и тоа големи...

60097-jahovikj-chestitki-do-komshiite-od-albanija-neka-uchat-vo-ffm-kako-se-raboti.jpg
Значи не било само кавгата со Георгиевски и Бошко.
Абе освен Ибраими и Хасани друг брат НЕСАКАМ да видам у т.н. Репрезентација.
Она пи*кана Илчо нека води инает нека се кара со Попов, Грнчаров, Јаховиќ и др. и ќе очекува резултати со Алими, Брдаровски и Жута на КУ*ОВ.
Утре ако го видам Жута пак лево да игра овде кажувам пред форумов дека нема повеќе да пишувам на темава.
Најголем душман не мрзам толку овие денови колку што го мрзам копилено Илчо све да му е*ам.

Тонеме полека полека... На времето мислев дека со било кој освен Харалампие би се пласирале на некое такмичење и искрено се радував за Илчо, ама момакот не доведе до дното, веќе полека стануваме репрезентација од последен барабан. Единствено нешто што ме плаши е тоа дали и со негова промена би дошло до некаква позитива или тоа ќе продолжи да биде брод што тоне. Според тоа што почнува да се случува во кошарката, а кај и да е и во ракометот не и се пишува светла иднина на државава од спортски аспект. Најкорумпирана нација у свет сме, али како и да е, битно ПРЕРОДБАТА ПРОДОЛЖУВА и тоа во сто чекори. :yid:

И во ракомет ќе биде така кога ќе се пензионира Кире, пошто не успеаа да направат еден лидер..[DOUBLEPOST=1444651722][/DOUBLEPOST]http://sportmedia.mk/milorad-stojmanovski/platite-vo-ffm-na-videlina
Убава колумна со 10м евра од ФИФА и УЕФА годишно, со тие пари гарант ќе се направат нормални стадиони, со вештачи терени во сите градови во државата, ама има некој да лапа, добро бе ФИФА и УЕФА знаат што се случува кај нас? Нека ги забранат тие пари што им ги дават, нека преиспитаат.

Последно уредено:
И во ракомет ќе биде така кога ќе се пензионира Кире, пошто не успеаа да направат еден лидер..[DOUBLEPOST=1444651722][/DOUBLEPOST]http://sportmedia.mk/milorad-stojmanovski/platite-vo-ffm-na-videlina
Убава колумна со 10м евра од ФИФА и УЕФА годишно, со тие пари гарант ќе се направат нормални стадиони, со вештачи терени во сите градови во државата, ама има некој да лапа, добро бе ФИФА и УЕФА знаат што се случува кај нас? Нека ги забранат тие пари што им ги дават, нека преиспитаат.
Истраги се водат против нивните претседатели,па очекуваш за тука да се замараат.

Да не знае некој како се вика последната трака што ја пуштија сеа на стадион пред да почне второ полувреме? :D Се извинувам што сум малку надвор од темата. [emoji14]

не сум во тек, ако земеме само бод од Белорусија не сме над Луксембург ?? ( така кажува коментаторот, само победа ни треба ?)... т.е. при исти бодови, независно од вкупната гол разлика се гледало меѓусебен гол во гости ??

не сум во тек, ако земеме само бод од Белорусија не сме над Луксембург ?? ( така кажува коментаторот, само победа ни треба ?)... т.е. при исти бодови, независно од вкупната гол разлика се гледало меѓусебен гол во гости ??
3-2 дома е послабо од 1-0 на гости, затоа сме послаби во меѓусебен со Луксембург.
Мора да тепаме за да бидеме 5-ти.

И овој селекторот ни е мрднат бе, Брдаровски крило, а ТРајквоски шпиц, Нестороски го викна да го шета, и ко осакатени сме од таа страна во офанзивата ццц.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom