Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
1. Шпанија ќе го заслужи полниот стадион, не нашите :D
2. Прв пат слушам за пробата во Арсенал. Беше голем талент, за мене и натаму е доста добар играч. Денес, како шо кажа некој поназад, играше и напред и помагаше и назад. Не му е таа позиција природна. И јас се сложвам дека игра слабо за репрезентација, ама реков, за мене е добар напаѓач од игрите шо ги имам гледано во Романија.
1. На тоа и алудирав. Се да изгубиме и колку и да велат сите дека не ги гледаат и уште помалку да одат на стадион - кога ќе дојди Шпанија полно ќе биди.
2. Еден професор ни кажа за ова дури играше овој во Славија Прага мислам. Го барале на проба Арсенал на помлади години ама не го пуштиле Пелистер. Колку е точно абер немам

1. На тоа и алудирав. Се да изгубиме и колку и да велат сите дека не ги гледаат и уште помалку да одат на стадион - кога ќе дојди Шпанија полно ќе биди.
2. Еден професор ни кажа за ова дури играше овој во Славија Прага мислам. Го барале на проба Арсенал на помлади години ама не го пуштиле Пелистер. Колку е точно абер немам
Нема врска ова со Арсенал, секакви гласини се слушат низ Битола, инаку Мирко во младинска конкуренција секоја утакмица даваше по 3-4 гола, таја младинска генерација ни беше супериорна куп освои и на пенали изгуби во плеј офот на лигата. После замина во Ѓорче ако не се лажам и од таму странство...

Кој професор бе, Грбето ? :D
Стварно незнам, можно е да го барале, играч е од една од најдобрите генерации на Пелистер. А можно е и да не го пуштиле од Пелистер, секогаш матни игри се играле за младите таленти.

Прва утакмица што не ја гледав после којзнае колку време, и нашиве гледам изиграле добро.
Успеав да фатим само 3 минути да изгледам пред сала, и баш тогаш голот го примија :pos: Кој баксуз сум јеботе!

Ми се повраќа од тој муабет "немавме среќа"..да беше Јахович малце поспособен ќе водевме 0-1 и тогаш нека му ја мислеа Украинците како што не играа буквално ништо...затоа и од факинг Рјека го испуштија,го видоа што дрво е

Ги повлекувам зборовите за Абдурахими, испадна добар играч :D
Само и во иднина да дава се од себе за репрезентацијата и може и еден од поомилените играчи че ми стане :icon_mrgr:

Јаховиќ има подобар просек на промашување чисти шанси од Торес. Човекот уште не направи 10 утакмици во репрезентација, а утна шанси 1 на 1 со голман против Украина, Луксембург, Шпанија, Белгија на 0-0 во 1мин. во Скопје и со Данска на 3-0. :cuc:

Бошко е чорба бе , чоекот појма нема со поставување на формација и склопување на составот. Екипа каде немаме заден везен да ја поврзи играта од одбрана во напад џабеее ти е... Адеми нигде не се виде, не се сомневам во неговите квалитети напротив мислам дека лошо е распореден на теренот извршувајќи суперглупи задачи добиени од селекторот. Ова е мое мислење ама сепак нема фудбал без DMF !! :)
Му се смеевте на Steven 8 Шумуликоски ама батето ораше на средина :)

^Извини другарче ама појма немаш. Од она малку колку што го фатив од вториот дел и од цело прво полувреме Адеми беше цело време тука да покрие, она што, еве да речам ме разочара од тоа што го прикажа беше неговата скок-игра. Не се сеќавам колку дуели изгуби, ама беа во солиден број. Во второ неколку пати се сеќавам успеа да добие воздушен дуел, што покажува дека има квалитет и за игра со глава. НО најважното, цело време покриваше, на крај на 1 и имаше успешна интервенција во 16 метри кога избаци за во аут и беше под притисок по вратена топка. Тука да беше некој друг ќе ја изгубеше топката и ќе примевме уште тогаш гол, зошто тој беше последен пред Пачовски.

Е сега тактиките на Бошко и неговото знаење не би сакал да ги коментирам, но мора да се напомени дека не му оди најдобро тој дел, иако вчера покажа храброст кога стави 3 напаѓачи (двајца шпицови и едно крило), иако мислам дека требаше да ја искористи шансата кога Украинците беа под притисок и да ги направи тие измени порано, можеби и ќе стигневме до еден скапан гол, ама ето, то је то...

Младиве лол од Лихтенштајн губеа до пред малце :ROFLMAO:

3-1
Публикава е жива тапа ... Пу да ти ебем е еден култоролошки феномен кој се употребува при радување на натпревар .... :ROFLMAO::вонзем:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom