Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Дефанзивно Стефан е бољи. Тоа што го вади Ѓеорѓиевски е офанзивата, борбеноста, агилноста и големата километража што ја прави секоја утакмица.
Прати му ја дефанзивата и ќе видиш што зборам.

Шо знам, секад Стефан сум мислел дека подобро реагира во офанзива, но океј, се надевам ќе видиме и од негова страна малце, бидејќи Даниел веќе нема душа од бркање. :icon_lol:

За сега се дрва, ќе видиме на крај дали тоа ќе останат :D

Единствен потег на Чеде, не е ова пријателска па ај ќе почекаме. Малиот требаше да поврзе нешто во средина а топка не фати. Се разбира млад е и му треба време, но кога не оди не оди, мора да се менува. Топка не можеме да префрлиме напред.

Ама немаше ништо да се промени ако Бабунски останеше во игра до крајот на првото полувреме т.е уште 4 минути.Точно е дека не му одеше баш најдобро ама за играч на негови години онаа измена може многу лошо да влијае.Јас уште од дамна имам кажано дека детето прво треба да осети вистинска утакмица со Барса (Б) па потоа да почне да влегува по некои 20тина минути за репрезентација ама имаше тогаш експерти кои викаа дека е спремен да стартува уште лани за Македонија. :)

Зашто излезе Бабунски ?
Затоа што веројатно не плаќа за да игра во репрезентација, за разлика од НЕКОИ ДРУГИ.
Пандев сакатиот го остава да игра, Бабунски го извади во прво полувреме.
:facepalm:

Со кој памет им свират.Срамота :facepalm:

Инаку требаше да го смени Бабунски на полувреме според мене не е во ред што го извади од игра во 40 та минута.Кој и да е не се вади во прво полувреме ако не е повреден а за тие 5 минути ништо немаше да се случи.

Затоа што веројатно не плаќа за да игра во репрезентација, за разлика од НЕКОИ ДРУГИ.
Пандев сакатиот го остава да игра, Бабунски го извади во прво полувреме.
:facepalm:

Кој плаќа да игра во Македонска репрезентација ? :pos:

Овој Чеде полудел начисто,па кај го мењаш Бабунски на 2 мин пред крајот на полувремето?
Не можам да поверувам :confused:

абе Јаневски изгубен еден,не си ги познаваш играчите па чекаме некој резултат........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom