Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Што му требаше Мирко да го става у игра :rolleyes:

Зошто не игра Ибраими?

жолти картони.
иначе ај што ќе ве гледам и ќе се нервирам, одо ја да спавам ај белким ќе израмниме.

Чист Х ќе биде.Ќе дадеме еден до крај..
Ристовски е далеку од репрезентативен материјал.Не дека Герогиевски нешто поарен е али ајде.. Пандев ќе даде гол од пенал или трајкоски индивидуално нешто и 1-1 конечен.

Ристовски е далеку од репрезентативен материјал.Не дека Герогиевски нешто поарен е али ајде.. Пандев ќе даде гол од пенал или трајкоски индивидуално нешто и 1-1 конечен.

Трајковски излезе од игра пред 10 мин така да тешко дека он ќе даде... И јас очекувам да израмниме, ама од ова што го играат некако не гледам како ли ќе дадеме гол лол

Абе ајде... навистина?!

ОД ДЕКА ГО НАЈДЕ ИВАНОВСКИ ДА МУ СЕ МОЧАМ У ЌУТУКО ЕБАТИ!!!!!!!!:mad:

И уште 90 минути да играме нема да постигнеме гол, мизерија ни е играта. Една шанса направивме преку контрата која ја промаши Јахович и то беше се. :facepalm:

Абе ајде... навистина?!

ОД ДЕКА ГО НАЈДЕ ИВАНОВСКИ ДА МУ СЕ МОЧАМ У ЌУТУКО ЕБАТИ!!!!!!!!:mad:

Демек играчиште е а?
Игра лев бек , а е десничар.Епа сеа прерачунај ти уште во старт колку е заебана работава.И нз дали го забележуваш во одбрана ама ко да незнае дасе позиционира,нема цврстина.Секогаш чека да прими топка играчов и да не му дозволи да шутира а дали ќе проигра тој кур го боле.Е тоа бате тебе ако ти е одбранбен мене не.Не е може толку очаен ама е далеку за репрезентација.

Невидов добро мислам дека имаше пенал над Пандев

Демек играчиште е а?
Игра лев бек , а е десничар.Епа сеа прерачунај ти уште во старт колку е заебана работава.И нз дали го забележуваш во одбрана ама ко да незнае дасе позиционира,нема цврстина.Секогаш чека да прими топка играчов и да не му дозволи да шутира а дали ќе проигра тој кур го боле.Е тоа бате тебе ако ти е одбранбен мене не.Не е може толку очаен ама е далеку за репрезентација.

Точно е дека е десничар и дека природна позиција му е десен бек, ама од таа страна едвај еднаш, колку што се сеќавам, имаа шкотите пробив.Десната? - На десната ни е**а мамето.

И уште еднаш Ивановски ти ебам ќутукот, даб, бука, теле!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom