грчиштава ко да имаат посебен софвер за следење на зборот македонија на ФБ ,насекаде ги имаОни почнаа први![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
грчиштава ко да имаат посебен софвер за следење на зборот македонија на ФБ ,насекаде ги имаОни почнаа први![]()
грчиштава ко да имаат посебен софвер за следење на зборот македонија на ФБ ,насекаде ги има
Битното е што сме под МАКЕДОНИЈА името... епа вака може! Хахаhttp://www.facebook.com/photo.php?f...45971365443086&type=1&relevant_count=1&ref=nf
Holly shit не има на Трол Фудбал![]()
![]()
![]()
Јаховиќ за овие тројца е измислен. Има техника, снажен играч, одлично игра со глава... а Ристиќ, Ивановски и Наумоски што имаат подобро од него? Едниот си игра во некој азиски клуб, другиот си газеше во Вардар му зина газот за пари отиде во Казакстан да биде греалица на клупа а третиот немаше натпревар да не добие жолт картон а реално батето врска си немаше од фудбал. Да беа доволно добри за во репрезентација ќе беа повикани, не сме компетентни да збориме кој треба да игра а кој не.Јаховиќ не внесува ништо ново во нашата игра...
Истата игра што ја имавме, кога беа напаѓачи и Ристиќ и Фичо Ивановски и Илчо, никаков новитет немаме со Јаховиќ...
Жити све?Јаховиќ за овие тројца е измислен. Има техника, снажен играч, одлично игра со глава... а Ристиќ, Ивановски и Наумоски што имаат подобро од него? Едниот си игра во некој азиски клуб, другиот си газеше во Вардар му зина газот за пари отиде во Казакстан да биде греалица на клупа а третиот немаше натпревар да не добие жолт картон а реално батето врска си немаше од фудбал. Да беа доволно добри за во репрезентација ќе беа повикани, не сме компетентни да збориме кој треба да игра а кој не.
Не зезај, Јаховиќ засега си ја оправдува довербата, само да не западне и он во криза, иначе сосема солиден играч.Јаховиќ не внесува ништо ново во нашата игра...
Истата игра што ја имавме, кога беа напаѓачи и Ристиќ и Фичо Ивановски и Илчо, никаков новитет немаме со Јаховиќ...
Во што е подобар Наумоски од Јаховиќ? Просветли ме.Жити све?
Јаховиќ бил измислен за сите тројца што ги спомнавме?
Јас тврдам дека Илчо е подобро решение и од Јаховиќ, и од Рисриќ, и од Фичо.
Жити све?
Јаховиќ бил измислен за сите тројца што ги спомнавме?
Јас тврдам дека Илчо е подобро решение и од Јаховиќ, и од Рисриќ, и од Фичо.
Kur gi boli niv, ete kako se cuvstvuvaat. Zatoa Ibraimi e najdobar na teren i izbran za najdobar fudbaler od sto mnogu se potresol vecerva ili minatiot pat. Ke napravi nekoj mega transfer vo bliska idnina zaradi ovie uspesi i ke si svirka nekade so negovite millioni, dodeka ti mislis deka Agim place posle natprevarot od sto bil pcuenPa VIE MISLETE deka toj ne slusha IBRAIMI , DEMIRI i drugite ako go ima nekogas HASANI ???
KAKO SE CUVSTVUVAAT TIE ???