Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дефинитивно Агим е број еден во репрезентацијата, тоа полека го сватија сите ама тебе најверојатно поентата ти е политичката содржина на текстот. Статијава е одлична особено за оној нефудбалскиот дел, а мене ми се допаѓа пред се самокритичноста, неоправдувањето на ваквите испади што во крајна ситуација би требало да води кон искоренување на ваквите невкусни скандирања. Се надевам дека кога вакви ситуации ќе се случуваат во обратна насока ќе имаш доволно текстови од албански медиуми да ги постираш тука и на тој начин да ја покажеш и вашата самокритичност. Досега барем не сме прочитале ниту еден таков текст.
тие пари си ги собираат циганчињата не џандаритеНа стадион бев, имаше неколку пати скандирања ама дај сеа не се припотресујте за баналии, мислам Величе е попара направен од свирење и колнење до сеа, за ова ќе навлагаме во закани..
Иначе профи беше утакмицата, не ми се веруваше како си ги дававме голчињата, едно време бев убедена дека со Лихтенштајн играме
Али на влез тие џандари ли се, обезбедување ли се, што тресат упаљач да не се внесе, пази ги сеа што тактика си направиле, по џебови што имаш ситни пари ти ги земаатДемек со 5 денарка ќе маам ја по играчите. И нормално за 5-10 денари не се расправам, ама па од сите по толку, замисли колку пари си собрале, пееришта. Ама да ми најдеше 50ка, ќе правев бунт пред врата жими око
![]()
Јас кажав тоа што видов, на влез во стадион не ме тресеа мене циганчиња туку униформирани лица. Што прават после мене ич не ми е гајле, пари на врата он/а не смее да зема.тие пари си ги собираат циганчињата не џандарите
30000 луѓе по 10 денари = 300000 денари што се 20 нивни месечни плати !На стадион бев, имаше неколку пати скандирања ама дај сеа не се припотресујте за баналии, мислам Величе е попара направен од свирење и колнење до сеа, за ова ќе навлагаме во закани..
Иначе профи беше утакмицата, не ми се веруваше како си ги дававме голчињата, едно време бев убедена дека со Лихтенштајн играме
Али на влез тие џандари ли се, обезбедување ли се, што тресат упаљач да не се внесе, пази ги сеа што тактика си направиле, по џебови што имаш ситни пари ти ги земаатДемек со 5 денарка ќе маам ја по играчите. И нормално за 5-10 денари не се расправам, ама па од сите по толку, замисли колку пари си собрале, пееришта. Ама да ми најдеше 50ка, ќе правев бунт пред врата жими око
![]()
Абе пази, вчера не 30.000 имаше дупло поише30000 луѓе по 10 денари = 300000 денари што се 20 нивни месечни плати !
Да не претеруваме сеа30000 луѓе по 10 денари = 300000 денари што се 20 нивни месечни плати !
кажвам пример толку збира арената да е наполнета не би оделе без пари луѓето а сега како што ги сменаа книжните во железни и тоа како ќе биде наредната година значајно ова доколку пак ги земаат од џебови , и која е филозофијата како што напиша Splendora ги земале само доколку ти се во џеб а во новчаник не отворале? Па во новчаник може да си нареде колку што сака и да фрла пак .Абе пази, вчера не 30.000 имаше дупло поише![]()