M
Mario Gómez
Гостин
Јонуз каков речник има. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јонуз каков речник има.![]()
![]()
Абе нека не играат ако не сакаат и ако им сметаат скандирањата. Али изгледа свесни се дека и нивните така скандираат па не ги боли меѓунационални препукување и се професионалци.Kako ke go bodram makedonija jas i kako ke navivam za makedonija koga celo vreme slusham skandiranja koj ne skoka toj je sh.... , SRAM DA VI E , Agim i Muhamed bashka super si se , i dvete se od najdobrite!
Samo koga NE VI ODGOVARA NESTO pocnuvate so tie PLEME , pa eve gledame koi se pleme.
Пријатељу, не знам ко сте ви и зашто се јављатеМи мириса мене на 3-3![]()
Појма немам за што збориш али дефинитивно нема подобар од Шундовиот.Јонуз каков речник има.![]()
![]()
Kako ke go bodram makedonija jas i kako ke navivam za makedonija koga celo vreme slusham skandiranja koj ne skoka toj je sh.... , SRAM DA VI E , Agim i Muhamed bashka super si se , i dvete se od najdobrite!
Samo koga NE VI ODGOVARA NESTO pocnuvate so tie PLEME , pa eve gledame koi se pleme.
Личи овој на него бе, не сум јас крив.![]()
Да видиме дали Сингапурците се единствената мафија или нашиве почнале да играат „по Шундо“Ми мириса мене на 3-3![]()