Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ај не кревајте меѓуетничка тензија кога такво нешто не постои. Еве ја утакмицава ја гледам на МТВ2 (можда пошто не фаќам собраниски али ипак )

Kako ke go bodram makedonija jas i kako ke navivam za makedonija koga celo vreme slusham skandiranja koj ne skoka toj je sh.... , SRAM DA VI E , Agim i Muhamed bashka super si se , i dvete se od najdobrite!

Samo koga NE VI ODGOVARA NESTO pocnuvate so tie PLEME , pa eve gledame koi se pleme.
Абе нека не играат ако не сакаат и ако им сметаат скандирањата. Али изгледа свесни се дека и нивните така скандираат па не ги боли меѓунационални препукување и се професионалци.

За срам се и нашите и вашите, али памет со инка не се сипува..

Јонуз каков речник има. :cuc::cuc: :pos::pos:
Појма немам за што збориш али дефинитивно нема подобар од Шундовиот.

Евангелие по Шундо 2:23 вели "Клавање голој ни треба"

Kako ke go bodram makedonija jas i kako ke navivam za makedonija koga celo vreme slusham skandiranja koj ne skoka toj je sh.... , SRAM DA VI E , Agim i Muhamed bashka super si se , i dvete se od najdobrite!

Samo koga NE VI ODGOVARA NESTO pocnuvate so tie PLEME , pa eve gledame koi se pleme.

Исти курац си и ти со тие дебили на стадион... генерализација си е генерализација, ти неможеш да ја бодриш Македонија заради 100 кретени на стадион, а они пцујат цел народ заради 100 кретени надвор од стадион... Исти курац сте.

Личи овој на него бе, не сум јас крив. :pos::pos:

Сериозно? :pos:

jonuz.jpg

Yonuz is sad...

Штета за шансана на Јаховиќ, не требаше да се изглупира до толку.
Ама ипак ќе го пофалим, ретко е да се најде ваков висок играч кој истовремено има и завидна техника. Значи не е она класично дрво како што го мислев, да седи напред и да куца со глава, има и добра техника која според мене засега му гарантира место у стартни 11.

И браво за сите, вака се игра за репрезентација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom