dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.420
- Поени од реакции
- 85.376
Е стварно да дадеше Емина Јаховиќ добро ќе бешеДа даеше Емина Јаховиќ гол, ќе беше многу подобро.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е стварно да дадеше Емина Јаховиќ добро ќе бешеДа даеше Емина Јаховиќ гол, ќе беше многу подобро.
Какво време дојде забари голмани да ни бидат..Јаховиќ му е пациент на татко ми, ако ни ја свртат, за шансава без анестезија нареден заб
Абе седиме пред ТВ и ми вика глеј го пациентов мој што прави. Мислев ме заебава ама ме однесе до ординација картонот негов да ми го покаже да се уверамКакво време дојде забари голмани да ни бидат..![]()
Абе седиме пред ТВ и ми вика глеј го пациентов мој што прави. Мислев ме заебава ама ме однесе до ординација картонот негов да ми го покаже да се уверам![]()
Да бе, од ЃП 2 поточно, и матичен видовОд Ѓорче е мислам. Учеше во Кочо знам.![]()
Од Ѓорче е мислам. Учеше во Кочо знам.![]()
Која година завршил? Не сум ГО знаел дека таму ГО учел.
да апсолутно,нема врска тоа што водиме 3-0.А да направеше некоја измена Чедо
Дефинитивно тајмингот за измените не му се најака страна![]()
Сега ќе пишува паз зошто Давид Бабунски не бил повикан за сениорите и како Чеде е слеп за неговиот талент. Па драг Филе и татко му на малиот не го повика за пријателскиот со АлбанијаУ21.Сега е на ред Филе да ни објасни како тоа играме подобро без Пандев и зошто Чеде не чини.