Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Доста бе Калимеро (тој од цртанот пилето мало што се буни цело време), нема правда па нема, не го глуши сеа.

za provokator dobar si , nema sto .

Zbori najrealno , koga ke slusate nekade za vas sto skandiraat , pisuvare referati ovde , eve site sme svedoci sto gledame , slushame!!!

И уште ми викаа Каспер бил копија на татко му :pos: тезгере право е ова бе, затоа брани во Лестер. Али не ни смета :D

Kako ke go bodram makedonija jas i kako ke navivam za makedonija koga celo vreme slusham skandiranja koj ne skoka toj je sh.... , SRAM DA VI E , Agim i Muhamed bashka super si se , i dvete se od najdobrite!

Samo koga NE VI ODGOVARA NESTO pocnuvate so tie PLEME , pa eve gledame koi se pleme.
anchorman-i-dont-know-what.gif

АМА СИТЕ КОГА ТЕ ЦИТИРААТ АЈ И ЈА У МОДА ДА БИДАМ

Не туку се прави светец, ако не ти се слуша исклучи звук.

Ne vikajte posle za kogo da navivam i za kogo da go bodram..

Eve ti primer , zosto ne navivam i ne ke navivam za ovaa reprezentacija...

Pa VIE MISLETE deka toj ne slusha IBRAIMI , DEMIRI i drugite ako go ima nekogas HASANI ???

KAKO SE CUVSTVUVAAT TIE ???

Водиме 3-0 кур да не ви чуе.
И да, Ибраими даде гол.

И уште ми викаа Каспер бил копија на татко ми:pos: тезгере право е ова бе, затоа брани во Лестер. Али не ни смета :D
Татко ти го бива за бранење?
Не?

Е па видиш и Каспер не го бива.

Видиш копии биле.

(касно го едитираше :D )

Pa VIE MISLETE deka toj ne slusha IBRAIMI , DEMIRI i drugite ako go ima nekogas HASANI ???

Ој ти пријтељ,не им обрнувај внимание на тие што навредуваат,секој што е реален ќе признае дека Албанец ни е најдобар играч во репрезентацијата.

Чил.

Ајде сеа у второ мора да им пуштимо некој гол,инаку одма од хаг ќе не тужат:D.

Навивај за кого сакаш бе бате, иди гледај ја Албанија ако сакаш, никој не ти брани, само не замарај и не се прави светец, оти не си. Поздрав.

п.с. најдобар не е Ибраими, ни Пандев, туку Николче. Конечно ко што треба игра. :cuc:

Уште еднаш се покажа тоа дека ако играме едно полувреме, ќе бидеме светски шампиони.

Сега уште повеќе ми е криво што не успеавме да земеме барем 6 бода на утакмиците со Шкотска и двете со Хрватска.
Па со сила ќе се гуравме некако, додека сме во залет можеме да направиме некој инстант успех, како кошаркариве и ракометариве. Штета, навистина

Нит си навивал нит ќе навиваш. Исто ко ја што нема да навивам за друга репрезентација. Хасани,Демири,Ибраими сите играат по своја воља во оваа репрезентација. Ја или било кој друг им нема стаено нож под грло за да мора да играат. Они се професионалци и не би требало да ги занима овие меѓу етнички препукувања. Нешто што е реалност и општ проблем у државава.
И крај на оваа дискусија не го потите веќе и ти и сите останати околу таа тема.

Нашиве супер изиграа, доста ме изненадија. Тричковски и Ибраими газат по крило Пандев стандардно солидна игра. Шпицот очигледно ни е слаба точка. Јаховиќ ем што не е уигран со останатите па уште и промашува такви шанса.... Останатите супер стварно како играат секоја чест. Само да не застанат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom