gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
Па дајте навака некое гратисче бе !
Управа Пееееериииии !!! хахаха
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ако сака некој да ми го плати патот од Бт до Ск, картата јас ќе си ја платамПа дајте навака некое гратисче бе !
Попов веќе и самиот нејќе да играПопов уште не го вика. Изгледа зајадем му е ептен тренерот сега плус инцидентот во Англија.
Како и да е штета стварно еден од подобрите фудбалери е , ама лош и непредвидлив карактер.
19:30Од колку саат е утакмицата?
Денеска во школо ни делеа.Инаку 150 денари па нагоре... сега гледам дека си учел во Георги не делеа на 3/4 година?
Ти на терен да не си 4от судија, па знаеш дека Симјановски пцуел?PRIJATELSKA : Albanija U21 0:0 Makedonija U21 , 40' vo tek vo stadionot na Laci ( Albanija ) .
Albanija ja pogodi stativata so Vathaj , Makedonija imashe dve-tri udari kon gol so Gentian Zhuta i Najdovski mislam .
a napadacot Simonovski celo vreme pcue kon sudijata i provociraa pri sto imase mala tenzija na terenot , mnogu publika imaa , borben mec![]()
Nema Ultrasi be , obicna publika , imaa mal broj 30 dushi sto peat . A za Simonovski da , go gledam mecot i na SuperSport i TVSH , provociraa i pcueshe , ne veruvam deka gresamТи на терен да не си 4от судија, па знаеш дека Симјановски пцуел?
А и да, чим има публика, можам да го замислам нивниот однос према Македонците![]()
А во Албанија што имаа едни ултраси што да ти причамNema Ultrasi be , obicna publika , imaa mal broj 30 dushi sto peat . A za Simonovski da , go gledam mecot i na SuperSport i TVSH , provociraa i pcueshe , ne veruvam deka gresam
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 14:49 ---
HT : Albanija U21 - Makedonija U21 0:0
Dosta borben mec , pa ovie mladite sakaat site da se pokazhat i trcaat celo vreme
Kaj Makedonija mi se dopagjashe toj leviot bek Aliovski mislam beshe, Gentian Zhuta , i da Ashkovski se vikashe toj so broj 11. , dosta dobar igrac , se gledaaa![]()
Treba da platis za tie programiА во Албанија што имаа едни ултраси што да ти причам
Кој се тие прoграми на кои ја гледаш утакмицата?
Убаво те прашав, може да ми одговориш?Treba da platis za tie programi![]()