2
~2A
Гостин
Ако тепаше Србија никому ништо бе,ама вака...Отидовте сосема настрана од темата...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако тепаше Србија никому ништо бе,ама вака...Отидовте сосема настрана од темата...
Ова се навивачи на ПАОК ако се сеќавам добро.
Мене ми сметаат сите кои не ме сакаат и ме потценуваат (воедно го потценуваат и мојот народ).Не бе на вас ви сметаат Срби, со Албанците има соживот ова с изолирани инциденти на малолетници!
Мене ми сметаат сите кои не ме сакаат и ме потценуваат (воедно го потценуваат и мојот народ).
Албанците не ги сакам, а тоа што Ибраими даде гол нема ништо да ми промени.
Србите не ги мрзим, далеку од тоа. Кажав дека и ја си имам некои корени од Србија. Ама не ни ги сакам нешто посебно, зошто се нај-самобендисаниот народ од сите. Они се над сите, сите други се за нив сељаци, само они се луѓе. Кај и да влезеш, на кој било српски форум, има и такви кои ја поддржуваат Македонија, но претежно (70%) се оние кои во секој пост кога се работи за Македонија, пробуваат да не омаловажат и да кажат дека се нешто појќе од нас.
Со еден збор, кој ме почитува мене - и јас го почитувам него. Кој ме плука, враќам дупло.
А кој рече дека сум Србин? Ја по мајка не важим, по татко сум стар тетоец и чист МакедонецСвите бе сте тетовци стари срби ебаго, од Црног Џорџа наовамо.
Индивидуално се јаки во одбраната, во средината и така и така, а во нападот се тенки. Впрочем, бројот на постигнати голови кажува се (Велс повеќе “квари просек“). Додуша последниот нивен натпревар што го гледав (до овој со Македонија) беше пријателската со, веројатно, третиот или четвртиот состав на Шпанија и таму изгледаа смешно. Можеби во меѓувреме се поправиле драстично, но според она што го пишуваат српските медиуми, не би рекол.Индивидуално гледано имаат поквалитетен состав(играчи кои играат во топ лигите во Европа).Загубата со Белгија беше искрено несреќна-имаа шанси да ги напунат но куртоа беше брилијантен вечерта.Србија има состав и михајловиќ не е лош тренер(ако гледаме генерално)-има играчко и тренерско искуство во една од најсилните лиги во Европа).
По тој основ...
Пофалби за Чеде, конечно добивме авторитетАјде бе не се замарајте со комшииве и така ќе ги кикнат изгледа заради расизам, дај кажувајте пофалби за Чеде, конечно добивме авторитет.
И младите до 21 година победиле 1:0 денес во пријателска против Црна Гора