Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе на вас ви сметаат Срби, со Албанците има соживот ова с изолирани инциденти на малолетници!
Генерално не се многу различни, особено во односот и лицемерието спрема Македонци/Македонија/македонско, провокатор си е провокатор и лицемер е лицемер, па макар бил и Марсовец.

Генерално не се многу различни, особено во односот и лицемерието спрема Македонци/Македонија/македонско, провокатор си е провокатор и лицемер е лицемер, па макар бил и Марсовец.
Друго не ме интересира, ме интересира лицемерието спрема македонците од страна на србите ако можеш да ми објасниш баш за ова?

и на крај цитат од еден босанец на еден балкански форум „Balkanci su stoka, sve nas treba pobiti“. вистина или не проценете сами.

Не е вистина,кој им е крив на сврбите што се толку уназаден народ во целина.

Не бе на вас ви сметаат Срби, со Албанците има соживот ова с изолирани инциденти на малолетници!
Иако нема врска со темава ова ама и да не се праиме толку наивни. На повеќето српски форуми на кои сум бил Македонците се далеку од пријателски народ, обично не нарекуваат паприкаши, чокалије, цигани итн.. Ни се ситат на ситуацијата со Албанците и на распад на нашата држава. На национална телевизија не ословуваат со БЈРМ, на повеќе утакмици имаат вадено грчки знамиња и транспаренти Macedonia is Greek. Објективната вистина е дека постојат само лажни пријателства помеѓу народите кои обично ги диктираат интересите, барем се додека не им се во конфликт.

и на крај цитат од еден босанец на еден балкански форум „Balkanci su stoka, sve nas treba pobiti“. вистина или не проценете сами.
Не е лошо кажано...22.12.2012 :sneaky:

Друго не ме интересира, ме интересира лицемерието спрема македонците од страна на србите ако можеш да ми објасниш баш за ова?
Познати работи од општа култура, ама ако ти е толку битно отвори нова тема.Овде темата е Македонска фудбалска репрезентација, да не ја труеме.

Иако нема врска со темава ова ама и да не се праиме толку наивни. На повеќето српски форуми на кои сум бил Македонците се далеку од пријателски народ, обично не нарекуваат паприкаши, чокалије, цигани итн.. Ни се ситат на ситуацијата со Албанците и на распад на нашата држава. На национална телевизија не ословуваат со БЈРМ, на повеќе утакмици имаат вадено грчки знамиња и транспаренти Macedonia is Greek. Објективната вистина е дека постојат само лажни пријателства помеѓу народите кои обично ги диктираат интересите, барем се додека не им се во конфликт.
Кајгана од друга страна е секогаш пријателски настроена кон Србите. Престанете да лажете за транспарентите, аман нема смисла. Никад немало таков транспарент. на повеќе утакмици не туку на пријателскана.

Вчера на фб налетав на еден статус, не знам дали го постираше некој поназад.
“Бравооооо за македонските лавовииии... Добро де и по некој орел.“ :pos:
Без навреда смешен ми беше статусов. :)

Како за ова јас незнам, имам многу време поминато во Србија никаде иако за нив бев Македонец бидејќи доаѓам од Македонија, никаде, никого, никогаш не сретнав некој да каже нешто од ова ти што го кажа!

Кајгана од друга страна е секогаш пријателски настроена кон Србите. Престанете да лажете за транспарентите, аман нема смисла. Никад немало таков транспарент. на повеќе утакмици не туку на пријателскана.
Јас не знам дали утакмиците биле пријателски или не, исто ми е. Па макар и да не играле македонски тимови или репрезентации.

6b8d239f5164cb44821ddb4qz3.jpg

Замисли на европското во ракомет Македонци да извадеа хрватско или косовско знаме на натпреварот со Србија. Што ќе се случеше тогаш? Јас мислам ќе имаше и претепани Македонци. Реков да не се праиме до толку наивни.

Јас не знам дали утакмиците биле пријателски или не, исто ми е. Па макар и да не играле македонски тимови или репрезентации.

Замисли на европското во ракомет Македонци да извадеа хрватско или косовско знаме на натпреварот со Србија. Што ќе се случеше тогаш? Јас мислам ќе имаше и претепани Македонци. Реков да не се праиме до толку наивни.
Провери си ги изворите за транспарентов чив е јас не мислам да се повторувам по 100 пати. Како мислиш па макар и да не играле Македонски тимови? Зошто да не вадат грчки знамиња ако не играат против Македонија?
Па немаше потреба на европското било што да вадат кога ги пречекаа баш братски, ама се заебале не го знаат мислењето за нив овде, се е до неинформираност.

Немаат извадено знаме МАКЕДОНИЈА Е ГРЧКА, ова знаме е извадено од страна на браќата на гробари, навивачите на ПАОК.
Мене ме нервира што секогаш гледаат со потценување на нас. Како ние требало да сме благодарни што сме опстоиле како држава :facepalm:
И тоа им е врежано во главите, пошто така ги учеле порано. Исто немаат везе од историја, ама затоа знаат дека ние на Грците сакаме да им го украдеме Егејскиот дел, а појма немаат дека до Букурешкиот договор тој дел си бил само наш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom