Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
LaHiguera
Вие сте имале подобра репрезентација од нас и тоа пута 100, а изигравте нерешено со нас...
Мислам.. да не ти се веруе...

Богатинов ме изнервира највеќе од сите со тие непромислени испади.Па друже еднаш спаси г'з вторпат те отворија.Демири и тој шут карта другите се горед доле добри.Кој што сака нека збори јас идам со Србија и нормално очекувам тука тврд меч со малце голови 1:0 за нас или 1:1..

Сега владата преку јавно соопштение нека ги бара најталентираните деца во државава а во жири нека ги стави Жозе Мурињо,Арсен Венгер и Алекс Фергусон барем така ке се открие максимумот на квалитет што можеме да го имаме во фудбалот.

Паметно? - Непатриотски и неодговорно и непрофесионално кон националниот дрес. (без разлика со какви дрва е приморан да игра таму)
Гајле му е него, сега со Де Лаурентис, таман беше на трибини заедно, ќе си заминат во Неапол и ќе се спремаат за дербито против Јувентус...

Голманот го обожавам! :love: Тибам трупат... па јас бранев подобро кога игравме маало против маало. :facepalm: Попов и другарчето од спротива беа катастрофа, како да им е смачено од животот... а средината па наместо да пренесува топка, цело време ја враќа назад. :facepalm:

Во следните 3 години ако стапнам јас на трибина да ги гледам овие дрва, јас Борис да не се видам. Наполнија цел стадион и наместо да гинат по терен, дремеа цело време како млади невести... Повеќе немам ниту пари, ниту нерви да трошам на нив!

Ги гледав и двата натпревари, и Македонија и Албанија немаат победнички менталитет. Таман кога ќе помислиш дека може да изненадат, тие трчаат да те демантираат. Невероватно како кај двете репрезентации се примаат многу лесни голови. Тоа е тоа што ги прави мали.
Ништо и во овие кваливикации за двете репрезентации:(.

Yup, лузерски карактер, тоа е тоа, пренатрупан е, ништо ново не донесе Чедо, дома играа стандард, ко девојчиња, со тежина у нозе, не е случајно што на гости се бољи ... до некаде, паметен Пандев, уште од сега се надзира епилогот и од овие квалификации, си испи жут и раат ќе е за Серија А, после ова денес, го сваќам потполно.

Хрватите игра нула, две мртви топки и подароци од гол, Чорлука мрсулот, Чорлука еј, смируе топка при корна на метро до гол, може и мање, и рутински финишира, кој луксуз човече, за вториот гол шта речи, у прво ќе примеше веќе еден ист таков гол Богатинов и не му дојде памет не, ајде come at me bro, come at me Rakitic и оп, го испи, нешто слично ко и Милошевски со Турција кога рефлекторите му сметаа хаха. Пораз типичен за класични лузери, бод по 3 кола, то је то што би рекол Катанец, фудбалска еуфорија која е реткост у земјава ..... aaand it's gone.

Ги гледав и двата натпревари, и Македонија и Албанија немаат победнички менталитет. Таман кога ќе помислиш дека може да изненадат, тие трчаат да те демантираат. Невероватно како кај двете репрезентации се примаат многу лесни голови. Тоа е тоа што ги прави мали.
Ништо и во овие кваливикации за двете репрезентации:(.

Kojznae dali ke sme zdravi i zhivi da gledame ednash ili mkd ili alb vo nekoe vazhna kompeticija...

shtetaaaaa (n)

тешко тебе
гледај си фудбал залажувај се мислејќи дека го разбираш

А ќе ми објасниш О ТИ ГОЛЕМ познавачу, зошто ја не го разбирам?

Tвоето познавање се виде некој пост поназад кога почна за Величе да збориш позитивно, да бидам искрен не ти го ни дочитав постот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom