Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Срамота,
Брука,
Трагедија.
Тоа се синонимите за нашата фудбалска репрезентација.
Ова веќе не е ни достојно за коментар.
Секоја репрезентација може и има право да има и лош ден, ама ова нашево веќе им прејде во навика:facepalm:
Дефинитивно служиме за потсмев на сите

добро бе како не вие мака да вакви глупости да пишите...до крајни граници на глупоста се оди
денес за Величе лошо ако речите ондак сте анти фудбалски разбирачи
каква свежина даде Глигоров? за кој кур го изваде Величе?
за кој кур Тричко го држи 90? зошто менва штопер?
целата игра беше лоша т.е немаше никаква динамика шо резултираше со изброливи на прсти додири на топка на пандев
и како не вие срам да плукате по Пандев не му се играло среда или па по малцинства да делите
па читам некој бедна хрватска....бедна хрвартска меѓу 10 репрезентации во светот...чак подобра од некој велесили како англија и слично
едноставно преголем залак е
сигурен сум ќе биди различно со Србија пошто тие се слаби т.е се со светлосни години далеку и од белгија па камо ли од хрватска

*се извинувам за граматички грешки

значи колку глуп народ сме се пеат песни протв Албанци на трибини....а албанец гол дава за нас....неам коментар..и да голманот ни е ЅВЕР
:cuc: Toa e :)

Vie im zapalivte zname na anglicanite pa ete ova nishto ne e , sekojdnevie :S!!!

Pa od PC navivate protiv Grcija ,a se molite da pobedi Srbija :icon_mrgr:

Нели овој циклус ќе бил фазонот сме имале нов тренер нов претседател на федерација. Абе заборавија немаме играчи и не што немаме туку никогаш не сме ги имале. Толку и од мене за поддршката сега со Србија нека одат тие што се будали да плаќаат 400 денари карта.
Со Србија ќе појдат тие шо купиле карти да не им одат по џабе, ама натака низ квалификациите кој појде на стадион е мрднат жими све. ФФМ ќе треба да излезат со примамливи понуди у стил 200 денари карта, гратис сокче и хамбургер, и лотарија некоја кој ќе биде извлечен ги носи дома Величе и Попов за да се згрее зимово.

Jas ja gledav na HRT 2 utakmicata i komentatorot dosta pofalni zborovi kazuvase za reprezentacijata posebo sa Pandev Ibraimi i Hasani koga vleze :) komentatorot se tresese celo vreme bese vo sok da ne primat uste eden gol hrvatite relano gledano golmanot im podari pobeda na hrvatska toa e najgolemiot problem so malite reprezentacii 2-3 igraci ke ja zafrknat rabotata inace za drugite RESPEKT a tie slepcite Sumulikovski Shikov i Golmanot ni vo Vrapcishte ne bi gi pustil da igraat tie slepci :) Pandev se pokaza majstor bez konkurencija Ibraimi isto taka odlicen i Trickovski e dobar zaedno so Popov jbg Igrali smo dobro ali smo izgubili :)

Sto se zamarate so Albanija sega koj e kriv sega deka izgubi Makedonija ne mesajte politika sega pisete neseto asalno da moze covek da ve razbere a ne samo kenjate tuka bez veze dobra igra na Makedonija vo prvoto poluvreme ama dodeka ima igraci od tipot na Shikov Shumulikovski i toj golmanot slepecot kaj brani toj ziti se kaj kur go najdoa toj idiot se prima li takov gol na vakva utakmica.
Немам ништо против албанските играчи,и не сум делел играчи според националност. Само што стигам од стадион,па сеа вака ќе ти кажам...Ибраими,заедно со Георгиевски најдобри играчи денес. Шиков ја држеше цела одбрана,се повреди кај 70-та минута,самиот побара измена. Шумуликовски дрво,заедно со Демири(ако правиме искрен муабет,ништо не покажа Демири на утакмицава...од грешка во грешка).

Нели овој циклус ќе бил фазонот сме имале нов тренер нов претседател на федерација. Абе заборавија немаме играчи и не што немаме туку никогаш не сме ги имале. Толку и од мене за поддршката сега со Србија нека одат тие што се будали да плаќаат 400 денари карта.
И србите се сакати, заедно со нашиве ме зафркнаа на ливче, ги имав македонија 1-2 а србите 2-1:facepalm:

Е па тоа е гладни сме за спортски успеси и најмало жарче не пали и ни создава еуфорија. Реално репрезентацијава и не може да се пофали со некој којзнае колкав квалитет, сите го знаевме тоа и пред натпреваров али пристрастноста не дупи :).
Само многу ме интересира како ќе се одвиваше натпреварот ако не се избрукаше Богатинов.
Се гледаме во вторник (y)

Немам ништо против албанските играчи,и не сум делел играчи според националност. Само што стигам од стадион,па сеа вака ќе ти кажам...Ибраими,заедно со Георгиевски најдобри играчи денес. Шиков ја држеше цела одбрана,се повреди кај 70-та минута,самиот побара измена. Шумуликовски дрво,заедно со Демири(ако правиме искрен муабет,ништо не окажа Демири на утакмицава...од грешка во грешка).

Demiri Sumulikovski i uste 1-2 drugi decko tie kesiraat za da igraat vo Reprezentacija toj demiri ne znae da odi fudalke igra za Shumi ne praam muabet toj treba da se prati po riba negde ziv klosar vrska nema a cel zivot igra za reprezentacija

Паметно? - Непатриотски и неодговорно и непрофесионално кон националниот дрес. (без разлика со какви дрва е приморан да игра таму)
Јебеш од патриотското, за тоа сме стигнати на ова дереџе на кое сме.
Доволно е за него од мене.

Ubav stadion , nema shto :D

dzx9i1.jpg

...битно Пандев си направи намерно жолт за да биде лабав против Јуве во сабота ;)

И друго: На кој деген му текна да ја крева публиката на полувреме со „Море сокол пие“ у погребална изведба?!
да ти се помочам во то јуве

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom