Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првиот Несторовски го промаши, вториот Урдинов со многу среќа го погоди.Кој го шутирал пеналот?
Не се прави бе не пиши на дијалект.Гледа гу утакмицу,Спирковски одличан беше колко што виде,исто и тј дечко 2ка што беше не га знам кој е...а Бабунски кд улегна 2-3 кичме што им ги пукна...стварно е класа играч,комотно може и место Величета одма да га пуштимо,а овија странци сви купиле Хасани дрес од Волфсбург
![]()
гугл транслејтГледа гу утакмицу,Спирковски одличан беше колко што виде,исто и тј дечко 2ка што беше не га знам кој е...а Бабунски кд улегна 2-3 кичме што им ги пукна...стварно е класа играч,комотно може и место Величета одма да га пуштимо,а овија странци сви купиле Хасани дрес од Волфсбург
![]()
а атмосфера каква беше ? ( македонци и албанци ? )Гледа гу утакмицу,Спирковски одличан беше колко што виде,исто и тј дечко 2ка што беше не га знам кој е...а Бабунски кд улегна 2-3 кичме што им ги пукна...стварно е класа играч,комотно може и место Величета одма да га пуштимо,а овија странци сви купиле Хасани дрес од Волфсбург
![]()
Oд тоа што го слушнав, добро се покажал малиов...