Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
capturydy.jpg

Какво време дојде, на пренос на ДРЖАВНА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА да пишува ЕКСКЛУЗИВНО... :pos:

Постое вавко чудо сме имале репрезенрација ??Додека Хаџи ја има ФФМ слушајте пренос преку радио зашто е брука да се гледа она што се случува на терен...

Тоа што Ерменија има огромна шанса само го зголемува притисокот врз нив, прв пат се во ваква ситуација и нема да им е лесно ако наидат на отпор, или посебно ако се најдат во ситуација први да примат гол. Немаат искуство за вакви натпревари, баш како што немавме и ние со Литванија.

Од друга страна ние секогаш сме знаеле да заебеме некого за пласман, иако е глупаво да ја споредувам оваа наша репрезентација со предходните. Фудбал е, се надевам дека мотивот да се наметнат кај новиот селектор ќе вроди со нешто. Не сум голем оптимист.

Инаку во кладилница котираме за срамота, дури наоѓам и типови: 10 on Armenia... страшно.
Отпор? Од Величе? :pos:

Младиве ќе играат на Борис Трајковски во Маџари?

Што знам ама мислам дека нашиве денес ќе изненадат ама искрено :pos: ако звучи смешно !!! Неколку дена наназад имам такво чувство ... Што се камењари се тоа е факт али имам некое чувство ете ... :D !!! Под изненадување мислам некоја безвезе победа до крај неизвесно зошто играта е криминал ...

Ќе биде обратно од првата утакмица...

Ќе ги водиме до 93та минута, и Ерменциве ќе израмнат (од пенал) и ќе се молат на публиката да им прости затоа што извадиле само нерешено против Македонија...

Што знам ама мислам дека нашиве денес ќе изненадат ама искрено :pos: ако звучи смешно !!! Неколку дена наназад имам такво чувство ... Што се камењари се тоа е факт али имам некое чувство ете ... :D !!! Под изненадување мислам некоја безвезе победа до крај неизвесно зошто играта е криминал ...
Незнам зошто али и мене ми мириса дека ќе победиме. Мислам дека послаб состав не сме имале којзнае од кога, ама нешто ми кажува дека баш денес ќе тепаат, колку да ја заебат Ерменија:icon_lol:

Незнам зошто али и мене ми мириса дека ќе победиме. Мислам дека послаб состав не сме имале којзнае од кога, ама нешто ми кажува дека баш денес ќе тепаат, колку да ја заебат Ерменија:icon_lol:
Кога сме биле ''најмртви'' тогаш сме знаеле да за*беме работа на сите...тоа ни е у крв ...штознам :D!!!

Многу не потценија во кладилниците,сеа му е мајката да се игра на Македонија и да се заработи,ако не е 2ка сигурно е Х2 и преку 2 коефициент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom