П
Паспарту
Гостин
Какво време дојде, на пренос на ДРЖАВНА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА да пишува ЕКСКЛУЗИВНО...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Отпор? Од Величе?Тоа што Ерменија има огромна шанса само го зголемува притисокот врз нив, прв пат се во ваква ситуација и нема да им е лесно ако наидат на отпор, или посебно ако се најдат во ситуација први да примат гол. Немаат искуство за вакви натпревари, баш како што немавме и ние со Литванија.
Од друга страна ние секогаш сме знаеле да заебеме некого за пласман, иако е глупаво да ја споредувам оваа наша репрезентација со предходните. Фудбал е, се надевам дека мотивот да се наметнат кај новиот селектор ќе вроди со нешто. Не сум голем оптимист.
Инаку во кладилница котираме за срамота, дури наоѓам и типови: 10 on Armenia... страшно.
Слушнав дека Тошак ќе игра 3-5-2. Знаеш што значи тоа за мене.Отпор? Од Величе?![]()
Да, на стадионот “Борис Трајковски“ во МаџариМладиве ќе играат на Борис Трајковски во Маџари?
Незнам зошто али и мене ми мириса дека ќе победиме. Мислам дека послаб состав не сме имале којзнае од кога, ама нешто ми кажува дека баш денес ќе тепаат, колку да ја заебат ЕрменијаШто знам ама мислам дека нашиве денес ќе изненадат ама искреноако звучи смешно !!! Неколку дена наназад имам такво чувство ... Што се камењари се тоа е факт али имам некое чувство ете ...
!!! Под изненадување мислам некоја безвезе победа до крај неизвесно зошто играта е криминал ...
Кога сме биле ''најмртви'' тогаш сме знаеле да за*беме работа на сите...тоа ни е у крв ...штознамНезнам зошто али и мене ми мириса дека ќе победиме. Мислам дека послаб состав не сме имале којзнае од кога, ама нешто ми кажува дека баш денес ќе тепаат, колку да ја заебат Ерменија![]()