Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
72-минута Македонија-Србија 0-1...
Само што влезе ова педеров одма ни даде гол.
Никаква игра немаме. Тврд натпревар но слабо играме. Се очекуваше многу особено затоа што играме со играчи кои веќе имаат настапи за сениорите (Хасани, Трајковски, Ристовски, Фазли...) и се очекува они во иднина да го носат товарот, а они неможе шанса да направат ниту со младинците на Србија (не дека се слаби овие :D).
--- надополнето: Oct 7, 2011 2:45 PM ---
Пенал за Македонија, да видиме дали ќе има гол :D
--- надополнето: Oct 7, 2011 2:46 PM ---
Гоооллллл, Хасани 1-1 :D

ОД КАДЕ БЕ ДЕМИРИ КАПИТЕН, точна ти е информацијата????

Дајте негде стрим одма очаен сум :(

На кое дерџе дојдовме, да се надеваме да не изгубиме од Ерменија :)

Стварно бе,сеа зборам со другарче од Црна Гора,они вечер се надеваат на победа над Англија,за да играат во баражот,а ние се молиме да не изгубиме од Ерменија :pos:

Добро,овој Хасани колку години има?

Доказ за тоа колку сме даун. Сакаме да ги заебеме Ерменците, некогашната репрезентација во ракомет, според примените голови.
Па не гледам некој друг мотив за победа освен индивидуално докажување на играчите.. :)

Навивам за Ивановски Филип, ни треба ново име во нападов :)

Добра увертира на младите, Македонија-Србија 1-1.
На крај заслужен бод иако мислев дека ќе загубиме откако на крајот примивме гол за 0-1.
Алтипармаковски со своето влегување ја живна играта и по прекршокот над него, дојдовме до 1-1.
Хасани се разигра на крајот, дотогаш беше слаб...
Најдобра беше одбраната или поточно Богдановиќ, Ристовски и Менциновиќ (барем според мене). Имавме чат-пат по некој блесок од Хасани и Трајковски али релативно слабо изиграа. Фазли камен...
Сепак Србија има една од најаките младински репрезентации па и овој бод е успех, иако сепак ние игравме со играчи кои веќе имаат и за сениорите играно.
На спортивнста страна Игновски беше сосема солиден...

П.С. Ерменциве ни ја исвиркаа химната:eek:
Мора да ги тепаме!!!!!!!
--- надополнето: Oct 7, 2011 3:09 PM ---
Ама стативче ни лепнаа :D

Абе Мирко бе, Мирко бе, развиваме шанса он заспа во офсајд напред...
Не ми се верува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom