naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.016
- Поени од реакции
- 5.681
34 (0)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
34 (0)
Знаеш дека статистиката лаже34 (0)
Па во овој случај не лаже. Човеков игра во Бугарија, доби милион шанси од нашата селекција и ниту еднаш не покажа ништо. Дај боже во иднина да ме демантира.Знаеш дека статистиката лаже![]()
Да, но кој покажал? Колку играчи се свртија во македонска репрезентација и колку од нив мрднале подалеку од Туркменистан и Кипар?Па во овој случај не лаже. Човеков игра во Бугарија, доби милион шанси од нашата селекција и ниту еднаш не покажа ништо. Дај боже во иднина да ме демантира.
Знам дека Тасевски игра одлично во Бугарија, доста го пратам, ама што е битно кога е сељак... За нашата репрезентација нема покажано ништо за разлика од на пример Ѓуровски кој веќе има два гола по нецели седум-осум меча. Штета што не го повикуваат, без разлика на тоа како игра за неговиот клуб.Да, но кој покажал? Колку играчи се свртија во македонска репрезентација и колку од нив мрднале подалеку од Туркменистан и Кипар?
Додека бев во бугарија на одмор, загледав една емисија за еден од напаѓачите на Левски, поточно со сите негови голови, верувал или не, Тасевски учествуваше во поголем дел од акциите и имаше доста аситенции.
Не дека е најдобар, али реално немаме играчи што отскокнуваат со квалитет па тие да играат.
Не можеш да очекуваш иста игра и во клубот и во репрезентација.Знам дека Тасевски игра одлично во Бугарија, доста го пратам, ама што е битно кога е сељак... За нашата репрезентација нема покажано ништо за разлика од на пример Ѓуровски кој веќе има два гола по нецели седум-осум меча. Штета што не го повикуваат, без разлика на тоа како игра за неговиот клуб.
Изгледа Тасевски е нашиот МесиНе можеш да очекуваш иста игра и во клубот и во репрезентација.
хинт: Меси![]()
Јас сум убеден дека еИзгледа Тасевски е нашиот Меси![]()
Знам дека Тасевски игра одлично во Бугарија, доста го пратам, ама што е битно кога е сељак... За нашата репрезентација нема покажано ништо за разлика од на пример Ѓуровски кој веќе има два гола по нецели седум-осум меча. Штета што не го повикуваат, без разлика на тоа како игра за неговиот клуб.
Kako mozes ova da go kazes ?!
Po se izgleda ti si seljakot tuka... Tasevski e eden podobrite poedinci vo reprezentacijata, samo nema taka vrski kako drugite pa na pederski nacin da se pika vo prv sostav . I ako veke se pravis strucnjak i kazuvas koj kolku znaeL, ke znaes deka Tasevski ne e kako Gjurovski koj sto e klasicen napagjac, Tasevski ne e klasicen napgjac i negovata zadaca ne e da dava golovi glupco eden.
Може не знае дека Милко има син.Може мисли на татко му, Милко.![]()