Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
sigurno za prenos im pobarale 5000 evra. 5000=125 epizodi juznoamerikanska sapunica= 250 epizodi bugarska ili turska sapunica= 45 minuti dnevna programa za godina dena. I vie sakate za 2 saata nekoj da frli tolku pari? :-)

Ми текнува пред повеќе од 5 години, кога за прв пат не вршеа пренос на Македонската Фудбалска Репрезентација од пријателскиот натпревар со Израел, зашто даваа пренос од кошарка каде што Македонија играше квалификации а одпосле имаше снимка од фудбалот. Леле скандали огромни имаше тогаш, зашто нема директен пренос ова она. Сеа се навикнавме ич да нема. Срамота...

Ми текнува пред повеќе од 5 години, кога за прв пат не вршеа пренос на Македонската Фудбалска Репрезентација од пријателскиот натпревар со Израел, зашто даваа пренос од кошарка каде што Македонија играше квалификации а одпосле имаше снимка од фудбалот. Леле скандали огромни имаше тогаш, зашто нема директен пренос ова она. Сеа се навикнавме ич да нема. Срамота...

А зашто пријателска да биде пред квалификационен меч во баскет што веројатно решава? Не гледам тука скандал освен ако друга ТВ не ја преземела пријателската.

А зашто пријателска да биде пред квалификационен меч во баскет што веројатно решава? Не гледам тука скандал освен ако друга ТВ не ја преземела пријателската.

Тоа е ми е поентата. Тогаш се бунеа луѓето за таква работа а сеа дочекавме ич да не гледаме...

Ќе има стримови на интернет, за некоја од нашиве телевизии да пренесува, не верувам.

Не ми е јасно како мисли Тошак да го гледа натпреварот на тв кога нема да има пренос од него ... или можеби велшанецов мисли да се прошета до Баку малку ? Не зборувам дека нема да има пренос овде во Македонија , туку колку што знам нема воопшто да има никаков директен пренос ( веројатно ќе си го снимаат и прикажуваат само локално во Азербејџан ) .

Не ми е јасно како мисли Тошак да го гледа натпреварот на тв кога нема да има пренос од него ... или можеби велшанецов мисли да се прошета до Баку малку ? Не зборувам дека нема да има пренос овде во Македонија , туку колку што знам нема воопшто да има никаков директен пренос ( веројатно ќе си го снимаат и прикажуваат само локално во Азербејџан ) .

Ќе има пренос на Idman TV, воедно и бесплатна е таа програма, кој има сателитска може да ја гледа.

Браво, националната селекција ни игра,
селекторот се сонча на некој остров, на фб ќе следи резултат,
ние ќе се молиме да има стрим за да гледаме.
До кое дереџе ни е фудбалот.

Браво, националната селекција ни игра,
селекторот се сонча на некој остров, на фб ќе следи резултат,
ние ќе се молиме да има стрим за да гледаме.
До кое дереџе ни е фудбалот.
Па затоа на ФИФА листата има место за секого :D

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=idmanaz

Пачовски брани, одбраната се Шиков, Спировски, Мојсов и Попов. Средина: Величе, Демири, Тричковски и Пандев изгледа се крила. Напад: Хасани и Трајковски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom