superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 6.025
- Поени од реакции
- 1.363
И ја тоа питам ама изглеа НЕ!Ке го дават ли натпреварот на некоја телевизија?
И ја тоа питам ама изглеа НЕ!Ке го дават ли натпреварот на некоја телевизија?
А зашто пријателска да биде пред квалификационен меч во баскет што веројатно решава? Не гледам тука скандал освен ако друга ТВ не ја преземела пријателската.Ми текнува пред повеќе од 5 години, кога за прв пат не вршеа пренос на Македонската Фудбалска Репрезентација од пријателскиот натпревар со Израел, зашто даваа пренос од кошарка каде што Македонија играше квалификации а одпосле имаше снимка од фудбалот. Леле скандали огромни имаше тогаш, зашто нема директен пренос ова она. Сеа се навикнавме ич да нема. Срамота...
Тоа е ми е поентата. Тогаш се бунеа луѓето за таква работа а сеа дочекавме ич да не гледаме...А зашто пријателска да биде пред квалификационен меч во баскет што веројатно решава? Не гледам тука скандал освен ако друга ТВ не ја преземела пријателската.
Ќе има пренос на Idman TV, воедно и бесплатна е таа програма, кој има сателитска може да ја гледа.Не ми е јасно како мисли Тошак да го гледа натпреварот на тв кога нема да има пренос од него ... или можеби велшанецов мисли да се прошета до Баку малку ? Не зборувам дека нема да има пренос овде во Македонија , туку колку што знам нема воопшто да има никаков директен пренос ( веројатно ќе си го снимаат и прикажуваат само локално во Азербејџан ) .
Па затоа на ФИФА листата има место за секогоБраво, националната селекција ни игра,
селекторот се сонча на некој остров, на фб ќе следи резултат,
ние ќе се молиме да има стрим за да гледаме.
До кое дереџе ни е фудбалот.