Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Полна била трибинава бе. :)
24525_1265050706084_1224250874_30745103_1596022_n.jpg

Сликава е од почетокот на мечот... подоцна сигурно имало и повеќе.

После второ полувреме ги отворија вратите и влезот беше слободен,така да се наполни многу повеке одколку на сликата над твојот пост :)

Зошто на домашен терен сме играле дури со третата варијанта на дрес? :nenene:

Бидејќи им снемало дресови, чекаат нови од пума, а тие се шо останаа, незнам и дали ги сменија воопште, немаа ни презиме како што видовме......

Репрезентациите во фудбал секој меч играат со нови дресеви, нема врска тоа дека им снемало, ако имаат потреба одма ќе им пуштат нови. А без имиња не настапуваме само ние, се повеќе и повеќе репрезентации настапуваат без имиња на дресевите, посебно на пријателските натпревари.

И толку да имаше супер.Ем картите скапи ем работен ден во 14.30.Неможев да ја гледам во живо па гледам сега издвојуваат некои.Ај да ги видиме головите поставите видео.Нека им е честито победата и на младите,на пријателскиве:drk:Еве најдов http://www.a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=120552

Сме ги тепале и Србите во U21 на Борис Трајковски во Маџари со 1-0.

Сме ги тепале и Србите во U21 на Борис Трајковски во Маџари со 1-0.

Ја го гледав првото полувреме и голот што го постигнаа младите а на полувреме заминав на Градски т.е Арена Филип 2 .. Се на се прекрасен ден за мене :D :D

п.с Стадионот Борис Трајковски се наоѓа во населба М.А.Ченто а не во Маџари ... На овој стадион играат трето лигашите Маџари Солидарност од н.Маџари и Младина од населба Триангла ...

^Уште е рано за головите,јас не најдов ништо,ако некој нашол нека постави линк...

Инаку некој праша прееска за стрелецот од утакмицата Македонија-Србија до 21 година...
Филип Петров бил стрелец.

Според мене он беше дрво во првото полувреме ... Пропушти 2 златни шанси ( 1 пречка со глава и 1 му ја фати голманот а шутираше од 6-7 метри )
Најдобар кај младите дефинитивно беше младичот со бр. 2 - Стефан Ристовски .. Исто така Фазли изигра солидно во првото полувреме ...

п.с Зборам за првото полувреме бидејќи не го гледав второто :D :D

Има некој најдено да пишува кој играле за младинците ?
и за нашите и за србите
ме интересира пошто стварно не очекував победа,мислев сВрбите појаки се :toe:

Има некој најдено да пишува кој играле за младинците ?
и за нашите и за србите
ме интересира пошто стварно не очекував победа,мислев сВрбите појаки се :toe:

Знам дека кај србите играше Миралем Сулејмани (стрелецот на Ајакс против Јуве) а од тие старите гледачи што беа на стадионот викаат дека овие младиве Срби имале играчи од Сампдорија, Рапид Виена, Фиорентина па и тој голманот нивни беше многу јак ... Да видиш само какви топки фати :D Нашите газеа во првото полувреме, како ние да бевме фаворити а они аутсајдери

Срамота е да не се наполни трибинава, 90% од картите беа гратис дадени, а ете на полувреме и вратите ги отвориле... :toe:

не е лоша концепцијата на Јонуз,меѓутоа мора да се најде посолиден напаѓач покрај Пандев и Наумоски...Стојков никако не може голот да го пронајде,а и некако се губи во акциите,освен како крило поради неговата брзина не е употреблив за други намени

не е лоша концепцијата на Јонуз,меѓутоа мора да се најде посолиден напаѓач покрај Пандев и Наумоски...Стојков никако не може голот да го пронајде,а и некако се губи во акциите,освен како крило поради неговата брзина не е употреблив за други намени

Па ете тој Исмаили е во состав,тој е земен како потпора на Пандев и Наумовски :tapp:

Не знае уште да оди,камоли да игра...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom