После второ полувреме ги отворија вратите и влезот беше слободен,така да се наполни многу повеке одколку на сликата над твојот постСликава е од почетокот на мечот... подоцна сигурно имало и повеќе.
Бидејќи им снемало дресови, чекаат нови од пума, а тие се шо останаа, незнам и дали ги сменија воопште, немаа ни презиме како што видовме......Зошто на домашен терен сме играле дури со третата варијанта на дрес? :nenene:
И толку да имаше супер.Ем картите скапи ем работен ден во 14.30.Неможев да ја гледам во живо па гледам сега издвојуваат некои.Ај да ги видиме головите поставите видео.Нека им е честито победата и на младите,на пријателскивеСликава е од почетокот на мечот... подоцна сигурно имало и повеќе.
ТОП ТЕАТАРСКА АТМОСВЕРА, ВИДОВМЕ КОЛКУ БЕШЕ ПОЛНА...:smir:Леле ТОП атмосфера беше, Новески, Пандев и Наумоски беа добри... Северна скоро полна беше![]()
Ќе постави ли некој снимка на головите? :smir:
Ја го гледав првото полувреме и голот што го постигнаа младите а на полувреме заминав на Градски т.е Арена Филип 2 .. Се на се прекрасен ден за менеСме ги тепале и Србите во U21 на Борис Трајковски во Маџари со 1-0.
Според мене он беше дрво во првото полувреме ... Пропушти 2 златни шанси ( 1 пречка со глава и 1 му ја фати голманот а шутираше од 6-7 метри )^Уште е рано за головите,јас не најдов ништо,ако некој нашол нека постави линк...
Инаку некој праша прееска за стрелецот од утакмицата Македонија-Србија до 21 година...
Филип Петров бил стрелец.
Знам дека кај србите играше Миралем Сулејмани (стрелецот на Ајакс против Јуве) а од тие старите гледачи што беа на стадионот викаат дека овие младиве Срби имале играчи од Сампдорија, Рапид Виена, Фиорентина па и тој голманот нивни беше многу јак ... Да видиш само какви топки фатиИма некој најдено да пишува кој играле за младинците ?
и за нашите и за србите
ме интересира пошто стварно не очекував победа,мислев сВрбите појаки се![]()
Па ете тој Исмаили е во состав,тој е земен како потпора на Пандев и Наумовскине е лоша концепцијата на Јонуз,меѓутоа мора да се најде посолиден напаѓач покрај Пандев и Наумоски...Стојков никако не може голот да го пронајде,а и некако се губи во акциите,освен како крило поради неговата брзина не е употреблив за други намени