Македонска фудбалска репрезентација

Член од
3 јули 2008
Мислења
63
Поени од реакции
0
MTV e za nikade. Na MTV1 ima prenos a na satelitskata Programa od MTV nema.
Mesto da davaat fudbal mi davaat nekoja snimka od nekoj koncert od nepoznati.
Pa kazete mi sto mislite vie za taa rabota. (MAKEDONSKA RABOTA)

pozdrav

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
cestito pobeda mnogu dobra igra na pandev, noveski i popov drugite drva bea a terenot katastrofa

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Леле ТОП атмосфера беше, Новески, Пандев и Наумоски беа добри... Северна скоро полна беше :vozbud:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.590
Поени од реакции
6.757
Добра утакмица,поготово првото полувреме.Најпријатно изненадување беше дечкото со број 7 Александар (неззнам како се презива) кој влезе во второ полувреме дебитант во Македонската репрезентација.

И да ви се пофалам влезниците ми беа поклон од Мирко Вучинич :) (кој за срека не даде гол)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Ќе постави ли некој снимка на головите? :smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
^Уште е рано за головите,јас не најдов ништо,ако некој нашол нека постави линк...

Инаку некој праша прееска за стрелецот од утакмицата Македонија-Србија до 21 година...
Филип Петров бил стрелец.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Добра утакмица,поготово првото полувреме.Најпријатно изненадување беше дечкото со број 7 Александар (неззнам како се презива) кој влезе во второ полувреме дебитант во Македонската репрезентација.

И да ви се пофалам влезниците ми беа поклон од Мирко Вучинич :) (кој за срека не даде гол)

Одлична е оваа победа за моралот на нашите, одлична партија и од Попов кој може комотно да игра во било кој голем европски клуб ако продолжи со ваква игра.

Кон фалењето на Ико се приклучувам и ја :), каква флегма беше Мире - типичен црногорец :pos:

Головите пред малку ги имаше на Канал 5, пуштете Сител околу 18:45 ќе ги има.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Ја пред малку се вратив од стадион па да искоментирам нешо за натпреварот.. Новевски и Попов ѕверови Пандев така и така у право само го имаше во второ го снема.. За играта Тој Славчо Горгиевски аут од репрезентација не заслужува да игра.. топка незнае да прими.. Стојков солиден исто така и Наумовски.. Првата шанса што ја имавме Стојков и Пнадев се сплеткаа се тепаа кој да шутира па тоа пропадна.. У прво полувреме имавме одлична игра и шанси ама второ да не зборувам.. Алекснадар Тодоровски детето е ѕвериште... Лазаревски може вода да му носи.. Ибраими многу слабо иако многу очекував од него.. Савич имаше една добра шанса и еден одличен пробив др ништо не покажа.. Али тоа е тоа како и да е стигнавме до победа.. Нека ни е честито победава и нека се множат оваа година..

M

Mario Gómez

Гостин
Не ја гледав ама ме израдуваа со победава, а и младите ги тепале на србчињата.

Што да прајме, :drk: на пријателски.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Боби[Мкд];3362783 напиша:
Не ја гледав ама ме израдуваа со победава, а и младите ги тепале на србчињата.

Што да прајме, :drk: на пријателски.
На пријателски, на пријателски .. некој ни на нив не :drk:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зошто на домашен терен сме играле дури со третата варијанта на дрес? :nenene:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Нека ни е честито победа!

Мое мислење за второто полувреме, оти само тоа го глеав!

Ибраими.......мислам дека иако е во Шалке, имаме мноооогу подобро играчи кои би одиграле на таа позиција. Без разлика шо му беше промашена позицијата денес!

Савиќ исто....далеку од репрезентативец.

Шуми ми се чини дека од натпревар во натпревар игра подобро за репрезентација.

Лазаревски.....poser.....мислам дека ви е јасно!

Пандев, не треба да се арчат за него зборови, се е врз него.

Агим Ибраими......не го ни видов од коа влезе а замисли организатор на игра!

Попов..... најдобар по кој знае кој пат во последно време!

Седло....сакам да прашам дали играше цел натпревар, оти како преморен беше... немаше сили!

Грне...солиден но премногу недоразбирања со Седло.

Тодоровски.....мора да игра на местото на Лазаревски.

Теренот..... КАТАСТРОФА.

За крај еден предлог до МТВ.....Слободно да преземат ониа Касандра сериите од А1 и Сител!:pos2:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Агим Ибраими не играше денес + е напаѓач. Сигурно мислиш на Алими :) Патем, Седло играше само во второ полувреме, но толку му е силата, не смееше Јонуз да го изваѓа Новески, без него одбраната ни е многу слаба...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ај нека ни е честито победата и нека се множат. Инаку во играта не гледам подобрувања, сеуште сме истите: не знаеме да организираме акција и во второ полувреме секогаш паѓаме кондиционо.

Добро изиграа Пандев, Попов и Новески и мора да се пофалат, додека другите беа дрво до дрво. Ибраими јас не знам кој будала го зел во Шалке, а и тој другиот не ми текнува како се викаше и тој абер од фудбал немаше. Е од тие што дебитираа мора да го пофалам Александар Тодоровски, ѕверски изигра и се надевам ќе добива повеќе шанса. И треба да сме среќни што игравме против Црна Гора бидејќи ако беа некои поспремни сигурно во второто ќе примевме уште некој гол. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom