Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за играчите, Пандев требаше лево или десно да шутка а не на средина.

А овие мтв значи незнам ејјјјјјјјјј. Го слушам селекторот и се нервирам. Резил, срамотилоци... незнам овие мтв до кај мислат да одат, Македонија дава гол тие пуштат реклами... Со колку камери снимат? :kesa: Да незнај чоек дали е офсајд, фаул или незнам шо.
Незнам оти едноставно не му дат на а1 или на сител да ги пренесват утакмиците. А овие од ффм нека напрат 500 денари карта за пријателска, па можи ќе има луѓе. Да се прднам во театарската атмосвера! Наместо навивачи го слушам селекторот. :tapp:

Зашто бе?
Реално гледано имаме доста подобар тим за разлика од нив ... имаат 2 играчи кои што секогаш сами играат и немаат баш тимска игра:toe:

А бе остај, секогаш кога победуваме во пријателскиве си ја дигаме цената. Во квалификации се гледа силата. Црногорците многу подобро играа во квалификациите од нас. Тука се некаде со нас иначе.

Ова е заебанција, тренинг натпревар. Овде можеме да им скокаме на сите.

Samo na MTV moze da se gleda?

Imate nekoj link osven zulu.mk ?

Kolku ima do krajot?

:smir:

Ајде, ајде добар резултат имаме. Само ме нервира што прават почетнички "грешки" при центаршутеви, двојни пасови и сл., ама сепак толку им е знаењето. Како и да се надевам кога ќе паднеме кондиционо во второ дека нема да примиме гол. ::D

Samo na MTV moze da se gleda?

Imate nekoj link osven zulu.mk ?

Kolku ima do krajot?

:smir:

Полувреме е.
И само на МТВ да.

Иначе со Аргентина ќе ја играме пријателската или..?

Како и да се надевам кога ќе паднеме кондиционо во второ дека нема да примиме гол. ::D

То редовно се случва, во второ полувреме му тежат газојте.:pos: Силата на Македонската репрезентација е во првото полувреме.

Најголем впечаток на првово полувреме ми остави Мирсад Јонуз, човеков уста не затвори поуморен од играчите е сега :tv:

Инаку играва ни е упм, цела игра се базира на контри не знаеме една саглам акција да изградиме.

То редовно се случва, во второ полувреме му тежат газојте.:pos: Силата на Македонската репрезентација е во првото полувреме.
Убаво се кажа. Ако фудбалот се игра едно полувреме ние ќе бевме светски шампиони.
Инаку одлична игра, добри пасови, уште само да не спијат толку во офсајд Пандев и Наумовски и ќе биде се супер:):)
П.С. Кај им е поставена камерава на МТВ бе цело време Јонуз го слушав. Повеќње он зборуваше отколку коментаторов:)

Полувреме е.
И само на МТВ да.

Иначе со Аргентина ќе ја играме пријателската или..?

И после тоа со Бразил на Маракана во Бразил...

Иначе добра игра,малце средината заебава,ама што се секирам важно водиме :)
Во кладилниците 2.10 е коефициент за наша победа,некој ке се опари ако заврши вака :)

И не го дирајте Јонуз,важно им дава поддршка на фудбалерите,не ко Катанко дреме на клупа и брои звезди :vozbud:

Што е финтава со рекламиве на 10 минути да не ги наштелувале.У сред гол реклами ова само на Мтв.Да не ја намести Хари кец у два?? се надевам не :)

Петров го даде голот по полу контра, инаку супер одигран натпревар, имавме 2-3 100% шанси... Пријатно сум изненаден од Стефан Ристовски, детето изигра за 10ка, ме потсеќа на Маикон... има мн добар центаршут, борбен е позади... ако продолжи вака ќе биде голем фудбалер... ај некој нека ми потврди дали игра во Парма???
Колку што знам тој веќе е дел од Парма, само што нема право да игра за нив до јуни, демек тренирал со нив :)

Инаку за мечов, одбраната ни е солидна (со исклучок на Лазаревски), ама средниот ред, само Шуми го бидува, другиве се тапа. Нападот, хммм... дали одбраната на ЦГ е слаба или конечно проработеа напаѓачиве. Денес Стојков игра добро, направи некоја финта а и доста опасни додавања пушти :) Дали нешто оди на подобро или мене така ми се чини :pos:

А рекламиве ги даваат... демек ONE... ајде уште еден гол :pos:

И после тоа со Бразил на Маракана во Бразил...

Иначе добра игра,малце средината заебава,ама што се секирам важно водиме :)
Во кладилниците 2.10 е коефициент за наша победа,некој ке се опари ако заврши вака :)

И не го дирајте Јонуз,важно им дава поддршка на фудбалерите,не ко Катанко дреме на клупа и брои звезди :vozbud:

и тој се слушаше на натпревари, не зборувај така

Ајде у второ полувреме уште 2, ама и у квалификации вака да тепаме а не само на пријателски:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom