Македонска фудбалска репрезентација

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Браво за играчите, Пандев требаше лево или десно да шутка а не на средина.

А овие мтв значи незнам ејјјјјјјјјј. Го слушам селекторот и се нервирам. Резил, срамотилоци... незнам овие мтв до кај мислат да одат, Македонија дава гол тие пуштат реклами... Со колку камери снимат? :kesa: Да незнај чоек дали е офсајд, фаул или незнам шо.
Незнам оти едноставно не му дат на а1 или на сител да ги пренесват утакмиците. А овие од ффм нека напрат 500 денари карта за пријателска, па можи ќе има луѓе. Да се прднам во театарската атмосвера! Наместо навивачи го слушам селекторот. :tapp:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.712
Поени од реакции
59.951
Зашто бе?
Реално гледано имаме доста подобар тим за разлика од нив ... имаат 2 играчи кои што секогаш сами играат и немаат баш тимска игра:toe:
А бе остај, секогаш кога победуваме во пријателскиве си ја дигаме цената. Во квалификации се гледа силата. Црногорците многу подобро играа во квалификациите од нас. Тука се некаде со нас иначе.

Ова е заебанција, тренинг натпревар. Овде можеме да им скокаме на сите.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Samo na MTV moze da se gleda?

Imate nekoj link osven zulu.mk ?

Kolku ima do krajot?

:smir:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ајде, ајде добар резултат имаме. Само ме нервира што прават почетнички "грешки" при центаршутеви, двојни пасови и сл., ама сепак толку им е знаењето. Како и да се надевам кога ќе паднеме кондиционо во второ дека нема да примиме гол. ::D

Golube

неам појма
Член од
9 ноември 2009
Мислења
116
Поени од реакции
5
Samo na MTV moze da se gleda?

Imate nekoj link osven zulu.mk ?

Kolku ima do krajot?

:smir:
Полувреме е.
И само на МТВ да.

Иначе со Аргентина ќе ја играме пријателската или..?

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Како и да се надевам кога ќе паднеме кондиционо во второ дека нема да примиме гол. ::D
То редовно се случва, во второ полувреме му тежат газојте.:pos: Силата на Македонската репрезентација е во првото полувреме.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Најголем впечаток на првово полувреме ми остави Мирсад Јонуз, човеков уста не затвори поуморен од играчите е сега :tv:

Инаку играва ни е упм, цела игра се базира на контри не знаеме една саглам акција да изградиме.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
То редовно се случва, во второ полувреме му тежат газојте.:pos: Силата на Македонската репрезентација е во првото полувреме.
Убаво се кажа. Ако фудбалот се игра едно полувреме ние ќе бевме светски шампиони.
Инаку одлична игра, добри пасови, уште само да не спијат толку во офсајд Пандев и Наумовски и ќе биде се супер:):)
П.С. Кај им е поставена камерава на МТВ бе цело време Јонуз го слушав. Повеќње он зборуваше отколку коментаторов:)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Полувреме е.
И само на МТВ да.

Иначе со Аргентина ќе ја играме пријателската или..?
И после тоа со Бразил на Маракана во Бразил...

Иначе добра игра,малце средината заебава,ама што се секирам важно водиме :)
Во кладилниците 2.10 е коефициент за наша победа,некој ке се опари ако заврши вака :)

И не го дирајте Јонуз,важно им дава поддршка на фудбалерите,не ко Катанко дреме на клупа и брои звезди :vozbud:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Што е финтава со рекламиве на 10 минути да не ги наштелувале.У сред гол реклами ова само на Мтв.Да не ја намести Хари кец у два?? се надевам не :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Петров го даде голот по полу контра, инаку супер одигран натпревар, имавме 2-3 100% шанси... Пријатно сум изненаден од Стефан Ристовски, детето изигра за 10ка, ме потсеќа на Маикон... има мн добар центаршут, борбен е позади... ако продолжи вака ќе биде голем фудбалер... ај некој нека ми потврди дали игра во Парма???
Колку што знам тој веќе е дел од Парма, само што нема право да игра за нив до јуни, демек тренирал со нив :)

Инаку за мечов, одбраната ни е солидна (со исклучок на Лазаревски), ама средниот ред, само Шуми го бидува, другиве се тапа. Нападот, хммм... дали одбраната на ЦГ е слаба или конечно проработеа напаѓачиве. Денес Стојков игра добро, направи некоја финта а и доста опасни додавања пушти :) Дали нешто оди на подобро или мене така ми се чини :pos:

А рекламиве ги даваат... демек ONE... ајде уште еден гол :pos:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
И после тоа со Бразил на Маракана во Бразил...

Иначе добра игра,малце средината заебава,ама што се секирам важно водиме :)
Во кладилниците 2.10 е коефициент за наша победа,некој ке се опари ако заврши вака :)

И не го дирајте Јонуз,важно им дава поддршка на фудбалерите,не ко Катанко дреме на клупа и брои звезди :vozbud:
и тој се слушаше на натпревари, не зборувај така

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Ајде у второ полувреме уште 2, ама и у квалификации вака да тепаме а не само на пријателски:tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom