Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Пак да прашам оти не верувам да ќе врти некој 2-3 станици назад... Кога се затвораат портите на Филип Втори ?

Јас би ве замолил за благовремен сопкаст.
И ако може да ме тагнете за да видам.
Некој ако сака да ме почести 100 евра исто нека ме тагне да му пратам сметка.

Шта би ја без вас... :)

Него, има новости околу организираната кореографија на стадионот? Нели сакаа да прават нешто ФФМ со знамиња, кореографија, анимирани симболи на рисот и тн...
Бидна нешто од тоа, или само желби беа?

Него, има новости околу организираната кореографија на стадионот? Нели сакаа да прават нешто ФФМ со знамиња, кореографија, анимирани симболи на рисот и тн...
Вчера читав дека 3.000 ќе носеле маски од рисови. Е сега кој будала ќе ги носи, уште не ми е јасно.
Изгледа се побркале нешто, дај нека им каже некој дека утре е фудбалска утакмица, а не циркус.

btw:

http://www.mkd.mk/sport/fudbal/make...-da-se-slikaat-so-dzvezdite-na-belgija-foto#7

Изгледа ќе има некакви ливчиња на сточињата што ќе формираат нешто (знаме, рис, whatever).

Абе луѓе имате некој информација кога имаат тренинг Белгијциве денеска или утре и во колку сатот?
Фала

Вчера читав дека 3.000 ќе носеле маски од рисови. Е сега кој будала ќе ги носи, уште не ми е јасно.
Изгледа се побркале нешто, дај нека им каже некој дека утре е фудбалска утакмица, а не циркус.

Демек Комитите се согласиле за тоа. Е сеа колку е точно тоа, не знам,

Се согласиле нивните луѓе што ги пикнаа во групата, и со кои си преговараат и им делат гага карти.
Активното членство на Комити е стопроцентно против овој циркуз, ниту пак ќе ичествува во вакви глупости.

А што има овде да се прашуваат комити, нели тие не присуствуваат официјално како група на утакмици на репрезентацијата.

Се согласиле нивните луѓе што ги пикнаа во групата, и со кои си преговараат и им делат гага карти.
Активното членство на Комити е стопроцентно против овој циркуз, ниту пак ќе ичествува во вакви глупости.
Зошто „циркуз“? Ако е против, нека кажат... Може да ги поделат на друга трибина маските, штом Комитите го сметаат за глупост, сигурен сум дека останатите не-хард-кор-навивачи ќе се радуваат на тоа.

Зошто „циркуз“? Ако е против, нека кажат... Може да ги поделат на друга трибина маските, штом Комитите го сметаат за глупост, сигурен сум дека останатите не-хард-кор-навивачи ќе се радуваат на тоа.
Циркуз затоа што сто заштитни знаци се сменија, лавови бевме, па фаланги, сега рисови...
Нигде нема вакви циркузи како што тука може да се направат.
Следно претпоставувам двоглави орли ќе бидеме.
Не знам колку знаете што се случува во Комити, кој следи знае дека поголем дел од групата моментално е во бојкот, а сега на запад седат фаци пратени од власта, а ФФМ и сите останати преговараат со нив во име на Комити, пошто истите се претседатели на новофомираното здружение Комити.
Се тоа е направено за да не направиме некоја беља во екот на изборите.
Особено се фокусираа на наше решавање после инцидентите на протестите и особно што треба Платини да дојде на овој меч.
Ние сме 100% контра Платини и претходен пат кога дојде во Македонија беше пречекан со пароли по улиците на Скопје.
За да не се случи тоа повторно, си дадоа 300 карти на нивни луѓе, а истите ќе пеат под името Комити.
Да, тоа се Комити ама од 90-тите и почетоците на овој милениум, но од сегашните активни членови кои се бореа против политика на трибина НЕМА ДА ИМА НИКОЈ или ќе бидат во мал број.

Компани стави слика на Инстаграм од дечурлана како скока по автобусот :pos:

Цитирам: „Away to Macedonia and this is what we get!“

Има таму 2-3 циганчиња напред и може мисли белгиски навивачи се :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom