- Член од
- 25 јуни 2012
- Мислења
- 2.515
- Поени од реакции
- 2.473
Абе и ја ќе ги гледам тогаш, туку прашувам дали е можно на нивниот тренинг да се иде...? Слики...ова она?Ќе може да се видат утре во 20:45 на Филип 2![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе и ја ќе ги гледам тогаш, туку прашувам дали е можно на нивниот тренинг да се иде...? Слики...ова она?Ќе може да се видат утре во 20:45 на Филип 2![]()
![]()
Кога ќе почне натпреварот.Пак да прашам оти не верувам да ќе врти некој 2-3 станици назад... Кога се затвораат портите на Филип Втори ?
Вчера читав дека 3.000 ќе носеле маски од рисови. Е сега кој будала ќе ги носи, уште не ми е јасно.Него, има новости околу организираната кореографија на стадионот? Нели сакаа да прават нешто ФФМ со знамиња, кореографија, анимирани симболи на рисот и тн...
Бидна нешто од тоа, или само желби беа?
Изгледа ќе има некакви ливчиња на сточињата што ќе формираат нешто (знаме, рис, whatever).Него, има новости околу организираната кореографија на стадионот? Нели сакаа да прават нешто ФФМ со знамиња, кореографија, анимирани симболи на рисот и тн...
Бидна нешто од тоа, или само желби беа?
Вчера читав дека 3.000 ќе носеле маски од рисови. Е сега кој будала ќе ги носи, уште не ми е јасно.
Изгледа се побркале нешто, дај нека им каже некој дека утре е фудбалска утакмица, а не циркус.
Се согласиле нивните луѓе што ги пикнаа во групата, и со кои си преговараат и им делат гага карти.Демек Комитите се согласиле за тоа. Е сеа колку е точно тоа, не знам,
А што има овде да се прашуваат комити, нели тие не присуствуваат официјално како група на утакмици на репрезентацијата.Демек Комитите се согласиле за тоа. Е сеа колку е точно тоа, не знам,
Зошто „циркуз“? Ако е против, нека кажат... Може да ги поделат на друга трибина маските, штом Комитите го сметаат за глупост, сигурен сум дека останатите не-хард-кор-навивачи ќе се радуваат на тоа.Се согласиле нивните луѓе што ги пикнаа во групата, и со кои си преговараат и им делат гага карти.
Активното членство на Комити е стопроцентно против овој циркуз, ниту пак ќе ичествува во вакви глупости.
Циркуз затоа што сто заштитни знаци се сменија, лавови бевме, па фаланги, сега рисови...Зошто „циркуз“? Ако е против, нека кажат... Може да ги поделат на друга трибина маските, штом Комитите го сметаат за глупост, сигурен сум дека останатите не-хард-кор-навивачи ќе се радуваат на тоа.